Presne takto isto to vidim aj ja. Ak by Futuremark bol optimalizovany vylucne na odpalovanie vsetkych ATI-n, tak by som sa priklonil k nazoru no-X, lebo Futuremark a nVidia si v optimalizaciach "padli do oka"...
Bohuzial tato rovnica plati len pre par spomenutych modelov. Dokonca su v drvivej mensine oproti "standardu", ktory tu zataz znasa bez poskodenia. Takato rovnica je ciste z matematickeho hladiska neplatna. Matematika vynimky nepozna.
Dost trefne.
Este ma napadla paralela s TLB chybou prvych Phenomov. Tu bola pravdepodobnost, ze cpu len chybuje (nezhori!) velmi nizka a nepoznam cloveka, ktory by to daval za vinu zle napisanemu programu.
OCCT-linpack je tiez abnormalny a nerealny hardcore pre cpu a veselo testujeme stabilitu vsetci. Umru pri burne Fety na doske? Je to chyba programu, alebo kalkulacia vyrobcu RMA/pocet predanych kusov?
Vytah, zeriav s nosnostou 500kg ma lana dimenzovane kapanek viac, atd. Pravdou je, ze keby uniesol len 510kg, tak by bol minimalne o polovicu lacnejsi. Vsetko je to o peniazoch, cely svet pomaly, ale iste speje k tomu, ze smejdy sa stavaju standardom!
Uz len koli tomu, to ATI ako fanATIk nemienim tolerovat.

Odpověď s citací