Výsledky 1 až 25 z 68

Téma: jDownloader a vše kolem něj...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: jDownloader a vše kolem něj...

Teda jiny lepsi hmmm... To uz je nejaka doba co jsem mel v Ubuntu neco jinyho nez prave jDownloader, takze popravde si nepamatuju, ale asi nejlip prosel mym vyberovym rizenim .

No mne vytaci k nepricetnosti fakt, ze nefunguje tlacitko na minimalizaci (aspon v linuxu). Da se to shodit do traye jenom pres ikonku toho globusu nebo co to je v trayi, ale pres klasickou carku v pravem hornim rohu to bud neudela nic, nebo to okno cely zbela a zustane tam jakoby viset (i kdyz se to minimalizuje). Rozbalovani nepouzivam.
    Kdyz uz jsme u toho rozbalovani tak da se nekde vypnout? Ono je defaultne zaple, coz se mi moc nelibi (nekdy to zapomenu rucne vypnout u kazdeho souboru). Bud klasicky nic nevidim, nebo to fakt nejde .
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Citace Původně odeslal Koudy Zobrazit příspěvek
    No mne vytaci k nepricetnosti fakt, ze nefunguje tlacitko na minimalizaci (aspon v linuxu). Da se to shodit do traye jenom pres ikonku toho globusu nebo co to je v trayi, ale pres klasickou carku v pravem hornim rohu to bud neudela nic, nebo to okno cely zbela a zustane tam jakoby viset (i kdyz se to minimalizuje).
    Mě to v Mandrivě 2009.1 funguje OK. Akorát se někdy to okno zmenší, ale stačí kliknout na ikonku pro maximalizaci a vše OK, případně používat zmenšené.
    Citace Původně odeslal Koudy Zobrazit příspěvek
    Kdyz uz jsme u toho rozbalovani tak da se nekde vypnout? Ono je defaultne zaple, coz se mi moc nelibi (nekdy to zapomenu rucne vypnout u kazdeho souboru). Bud klasicky nic nevidim, nebo to fakt nejde .
    Dá:

Nastavení - Plugins and addons - Extensions - odškrtnout možnost JDunrar

Možná to bude chtít restart programu. Osobně jsem to nezkoušel,čili nevím jestli to je ono, myslím si, že to stojí za zkoušku. Mě se rozbalování líbí, proč ho nemusíš?
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Citace Původně odeslal Blackknight Zobrazit příspěvek
    Možná to bude chtít restart programu. Osobně jsem to nezkoušel,čili nevím jestli to je ono, myslím si, že to stojí za zkoušku. Mě se rozbalování líbí, proč ho nemusíš?
    Protoze linux mam v notebooku (MSI GX720) a tam je jenom 5400rpm disk. Coz bohate staci, ale zbytecne to vytezuje. Ja to obvykle rozbaluju primo do site, tzn nepotrebuju to delat nadvakrat. Jenom kosmeticka vada, ale u velikych souboru jako napr. full HD rip kdy video soubor ma 10GB uz to trva hodne dlouho...

Edit : jinak dik za radu, vyzkousim zitra a pokud to je ono tak K+
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit

Member
    Vliv
    265

Osobně jsem s jdwnl spokojenej, ale trápí mě jedna věc. Častokrát se stává, že když je ve frontě několik desítek souborů, spousta z nich se nestáhne, nebo jenom částečně s hláškou "download incomplete" anebo něco ve smyslu, že nemá přístup k HDD. Někde jsem vyčetl, že pomůže snížit počet aktivních conn, což jsem udělal (2/2), ale nepomohlo. Tyto problémy mám s novou verzí 0.7 i se starou 0.5. Lze to nějak vyřešit, nebo alespoň nastavit, aby dal jdwn automatický restart těchto nedokončených souborů?

Setkal se s tím někdo?
    Naposledy upravil Kooca; 02.09.2009 v 11:34.
    Petr Kočandrle

Hmmm autorestart mi funguje jenom u pripadu kdy bych napr. vytahl kabel od sitovky... Navic to musi umet taky server...
    Jinak ja mam nastaveny jenom 2/2 taky a ze by to nejak ukoncovalo... No podle toho co taham a odkud, ale myslim ze bezne se mi to nestava (jedu vicemene na default nastaveni)...

Senior Member Avatar uživatele Valhalla
    Věk
    37
    Vliv
    281

mě se docela 0.7 líbí designově, hlavně co se mi líbí je že oproti starší verzi výrazně klesnul lag, kterej jsem měl v předchozí verzi.

Hesla mi fungují stále jen po přidání do databáze, což jsem né vždycky udělám, ale přinejhorším to rozbalím (i když většinou tu mám jen anime takže tak )

@Kooca: podobný problémy jsem míval když jsem ještě jezdil na wifinu, ovšem potom co se mi router začal odpojovat každejch 10minut od netu tak jsem to hodil na kabel a od tý doby no problem
    猿も木から落ちる。

MacBook White 2010, 5GB RAM, 250GB disk
    Yama-jii: Asus 6738RB (1,6GHz Dothan, 1GB+192MB RAM, 9100 IGP (64MB)
    mobility provided by HTC Wizard (T-mobile MDA Vario I version)

Dnes vyšla nová verze jDonwloadera (dále jen JD), verze 0.8.324.

Na titulní stránce JD není žádné info o vydání nové verze, tady jsem našel alespoň changelog:

http://jdownloader.org/changes/index

Jelikož se na stránkách JD nenachází přímo tato verze, ale jen verze starší, je pro získání této verze nutné stáhnout verzi starší, která se nachází na stránkách JD, a ta se sama aktualizuje.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Photoshop CS a vše kolem něj...
    Založil Skodik v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 22.10.2004, 06:48
  2. TV in-co vše přes něj de?
    Založil tomsalieri v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 29.03.2004, 19:04
  3. RAID-instalovat system na nej nebo na druhy disk?
    Založil Keekus v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.02.2004, 18:21
  4. vyhořelo snad vše kvůli zdroji Morex
    Založil Jsykora v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 11.09.2003, 15:07

Pravidla přispívání