jDownloader pouzivam uz nejakou chvilku (je to asi nejlepsi downloader na linuxu).
Novy vzhled se me ale nelibi. Ten starsi se mi zdal prehlednejsi nez to co je ted. Ale taha to, takze to zas tak neresim![]()
jDownloader pouzivam uz nejakou chvilku (je to asi nejlepsi downloader na linuxu).
Novy vzhled se me ale nelibi. Ten starsi se mi zdal prehlednejsi nez to co je ted. Ale taha to, takze to zas tak neresim![]()
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
A jaký je jinak nejlepší? a proč?
Tož u mě to je právě naopak. Ten předchozí se mi zdál těžkopádný. Mě vadí fakt, že ač určitým souborům přidám heslo, tak JDownloader jej nepoužije a místo toho použije jen ty, které má ve své databázi. Tak to řeším tak, že do to heslo přidám rovnou do správce hesel a ne jen k daným souborům jako doposud.
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Teda jiny lepsi hmmm... To uz je nejaka doba co jsem mel v Ubuntu neco jinyho nez prave jDownloader, takze popravde si nepamatuju, ale asi nejlip prosel mym vyberovym rizenim.
No mne vytaci k nepricetnosti fakt, ze nefunguje tlacitko na minimalizaci (aspon v linuxu). Da se to shodit do traye jenom pres ikonku toho globusu nebo co to je v trayi, ale pres klasickou carku v pravem hornim rohu to bud neudela nic, nebo to okno cely zbela a zustane tam jakoby viset (i kdyz se to minimalizuje). Rozbalovani nepouzivam.
Kdyz uz jsme u toho rozbalovani tak da se nekde vypnout? Ono je defaultne zaple, coz se mi moc nelibi (nekdy to zapomenu rucne vypnout u kazdeho souboru). Bud klasicky nic nevidim, nebo to fakt nejde.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Mě to v Mandrivě 2009.1 funguje OK. Akorát se někdy to okno zmenší, ale stačí kliknout na ikonku pro maximalizaci a vše OK, případně používat zmenšené.
Dá:
Nastavení - Plugins and addons - Extensions - odškrtnout možnost JDunrar
Možná to bude chtít restart programu. Osobně jsem to nezkoušel,čili nevím jestli to je ono, myslím si, že to stojí za zkoušku. Mě se rozbalování líbí, proč ho nemusíš?
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Protoze linux mam v notebooku (MSI GX720) a tam je jenom 5400rpm disk. Coz bohate staci, ale zbytecne to vytezuje. Ja to obvykle rozbaluju primo do site, tzn nepotrebuju to delat nadvakrat. Jenom kosmeticka vada, ale u velikych souboru jako napr. full HD rip kdy video soubor ma 10GB uz to trva hodne dlouho...
Edit : jinak dik za radu, vyzkousim zitra a pokud to je ono tak K+![]()
Osobně jsem s jdwnl spokojenej, ale trápí mě jedna věc. Častokrát se stává, že když je ve frontě několik desítek souborů, spousta z nich se nestáhne, nebo jenom částečně s hláškou "download incomplete" anebo něco ve smyslu, že nemá přístup k HDD. Někde jsem vyčetl, že pomůže snížit počet aktivních conn, což jsem udělal (2/2), ale nepomohlo. Tyto problémy mám s novou verzí 0.7 i se starou 0.5. Lze to nějak vyřešit, nebo alespoň nastavit, aby dal jdwn automatický restart těchto nedokončených souborů?
Setkal se s tím někdo?
Naposledy upravil Kooca; 02.09.2009 v 11:34.
Petr Kočandrle
Hmmm autorestart mi funguje jenom u pripadu kdy bych napr. vytahl kabel od sitovky... Navic to musi umet taky server...
Jinak ja mam nastaveny jenom 2/2 taky a ze by to nejak ukoncovalo... No podle toho co taham a odkud, ale myslim ze bezne se mi to nestava (jedu vicemene na default nastaveni)...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)