V biosu to ukazuje dobře nebo taky blbě?
V biosu to ukazuje dobře nebo taky blbě?
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Jakou máš skříň a jak ji máš odvětranou?je možné že v zátěži se ve skříni ohřeje vzduch a díky špatnému odvodu tepla z ní potom teploty neklesají,ono pokud v té skříni je 50° tak by se nebylo čemu divit
INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou
Skřín je špatně odvětraná, vepředu je větrák a vzadu nic (neodvětrané)..
Ten větrák mam v šuplíku (mimo PC), musim udělat větší díru ve skříni aby se tam vešel, špatně jsem to změřil, tak to tam musim nacpat..
Ale myslíš že by to bylo 20minut (při max zatížení 40°C a potom za pet sekund 70°C, které by nespadlo ani po skončení max. zátěže? (do restartu - kdy se ohřev skříně nesnižuje).. ?
Jinak se chci zeptat ještě co to znamená v biosu "Internal Thermal Control" - když jsem dal disabled tak mi stouply teploty o 10°C (ale odstranil se jistý problém s RAM - takže bych to nerad zapínal - jen mě zajímá co to je)![]()
No je to divný,zkus sáhnout na chaldič a pokud se ti bude zdát chladnější,tak to asi kecá,pokud bude horkej,zkus nejdřív něco udělat s tou skříní,pak dej vědět.Pokud nemáš problém s estabilitou tak to zas tolik neřeš,mimochodem co je to vlastně za desku?
INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou
Deska ASUS P5L 1394..
Chladič mi nepřijde horkej..
Takhle jsem nedávno taky vyšiloval,jak říkám-pokud to nedělá problémi...neřeš to.Ještě napiš jaký máš chladič ale pokud vím tak tyhle penťáky topěj jak kráva,kámoš má něco podobnýho a 90° tam má běžně...žádné problemy ale nemá,takže to neřeší.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)