Výsledky 1 až 25 z 81

Téma: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Škoda, že zbývá do konce jedna hodina... kdyby se to nareportovalo včas, tak tu aukci aukro zruší samo. Tohle je jedna z mála věcí, který vcelku řeší. Prodávající si výslovně v aukci nesmí vyhrazovat právo na zrušení aukce... k tomu ještě ten zrušený příhoz
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    300

Sorráč, ale řešej prdlačky. Už jednou jsem dražil snowboard u kterého měl človek aukci od koruny a kup teď měl asi za 6k. Já měl příhoz asi za 2k minutu před koncem a ten člověk to zrušil. Aukro ho na to upozornilo...to je řešení jako prase. Tady už to není žádné slovo proti slovu...tady by ho měli obratem vyfuckovat.
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

O tom ale nemluvím. Mluvím o situaci, kdy člověk v aukci uvede "vyhrazuji si právo aukci kdykoli zrušit" a někdo to včas nahlásí. Aukro aukci zruší a prodejce přijde alespoň o poplatek. S tím jsem se setkal několikrát, takže nešlo o ojedinělý případ.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

je to prasárna. z toho důvodu respektuju lidi co do aukce napíšou, že příhozy v žádném případě neruší a máš si velmi rozmyslet, jestli teda přihodíš.

Senior Member
    Vliv
    302

na aukru to chodí takto: je třeba všechny nepravosti reportovat - bonzovat aukro týmu. oni přidělují uživatelům za prasárny jakési černé body. dále platí jednoduchá rovnice: 3 body = účet odstaven. toto je nezávislé na komentářích.

já konkrétně mám ale problém s jedním uživatelem, kterému jsem v lednu dal oprávněně negativní komentář, on si vymyslel svůj negativní ze msty a dodnes mě na aukru otravuje. přihazuje mi v aukcích, kde nemá zájem o ty věci, apod. nicméně už se mi podařilo zajistit mu zrušení 3. (!!!!!) účtu. ale obávám se, že si vytvoří další opět na jinou adresu. kde je bere, nevím.

nedávno mi také někdo zrušil aukci. procesor s cenou cca 1600 tam byl za 500 a to 2min před koncem aukce. upozornil jsem aukro tým. vyzval k tomu samému všechny další, kdo přihazovali. má myslím už druhý černý bod.

důležité je chtít to řešit, nevykašlat se na to. na druhou stranu je dobré mít cit a být ohleduplný k ostatním, především rozlišit kdy jde o nekalý úmysl a kdy prostě o maličkost, kterou lze nějak vyřešit.

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    240

Trosku ot. ebay drazba, co je zauimave a suvisi s temou, tak vcera tam bolo rovnych 12 000 a dnes to kleslo na 11 600 (aktualne). Vyzera to, ze sa tiez mazalo.
    podpis............................................ ............ načo?

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    44
    Vliv
    297

AmOK: treba ten vymaz souvisel s timhle:
    To prevent possible disappointment with faulty bids, we will only accept bids from ebay members with feedback of 10 or greater. Other bids will be removed.

Jey: Ano, timhle zpusobem se da jedine "bojovat", ackoliv aukro tym je v tomhle velice benevolentni. Bohuzel.
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání