Dobrý den,
heldal ajsem na internetu nějakou zmínku o tom kdy mam pravo an vrácen í peněz a našla jsem toto forům. Přesně jsem se endočetla co dělat, ale říkala jsem si že sem zkusim alepson napsat. Nikde jsem pořádně nenašla na co toto forum ej tak pokud to sem nepatri tak se moc omlouvam, ale nevedala jsem akm se obratit.
V roce 2007 v červenci sjem si zakoupila telefon Nokia 5500, po dvou mesicich jsem jej rekalmovala s tm ze se mi zasekl, rekalmace uznana. Za 3/4 roku se mi odlepila klavesnice, reklamace opet rpobehal uspesne po dalsim čtvrt roce ( to jsem jiz mela mobil rok a čtvrt) se mi klavesnice odlepila znovu, myslela jsem že mi již dají an výběr vraceni penez nebo vymena vyrobku, ale ze pry musi byt po sobe 3 stejne zavady. Po pul roce se mi kalvesnice odlepila znovu již po 3. Stejan zavada, reklamace unana, ale mobil opraven. Žádná nabídka jestli třeba nechci zpět peníze. Když sjem řekal že jsem myslela že mi ale daji penize místo telefonu, řekli mi že sjem neřekal že ho již nehci opravit. Co teď ? Mám nárok na vrácení peněz ? Nebo jak to přesně je ? Prosím poraďte.