Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Chápu, že si náš rozhovor už nemusíš pamatovat...
    ...bavili jsme se o tom, že síť po bývalém Karnevalu (která je po bývalém Intercable Moravia) v Brně je stále ještě jako 1.1 a bude první, která se bude předělávat rovnou na 3.0.

Na původní síti od UPC (v Bohunicích) jsem byl donedávna připojen přes SB4200, kterou mi měnili tak asi před dvěma měsíci za SB5101E-2.4.4.0-SCM00-NOSH.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Chápu, že si náš rozhovor už nemusíš pamatovat...
    ...bavili jsme se o tom, že síť po bývalém Karnevalu (která je po bývalém Intercable Moravia) v Brně je stále ještě jako 1.1 a bude první, která se bude předělávat rovnou na 3.0.

Na původní síti od UPC (v Bohunicích) jsem byl donedávna připojen přes SB4200, kterou mi měnili tak asi před dvěma měsíci za SB5101E-2.4.4.0-SCM00-NOSH.
    mno, takhle bychom mohli rict, ze cela sit O2 je jen POTS, protoze tam ty telefony fungujou ... to je trosku nesmysl, vid?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    mno, takhle bychom mohli rict, ze cela sit O2 je jen POTS, protoze tam ty telefony fungujou ... to je trosku nesmysl, vid?
    Nechápu, co si tím chtěl říct...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání