Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
tak zalezi na uhlu pohledu. od tebe to bylo podane tak, ze 1.1 je nosna technologie, coz neni pravda. je to spis kvuli zpetny kompatiblite a kazdej kdo ma odpovidajici modem (kterejch podle toho, ze se to bude rusit uz moc neni), jede 2.0 ti s nejnovejsimi kousky jedou 3.0 ...
a 2.0 je k dispozici uz hoooodne dlouho ...
ale bohuzel presny statistiky nemam k dispozici ...
WereWiking: posli mi do sz OSC, nebo IP a ja ti reknu na cem jsi. o modemech vubec nemam prehled co kterej umi. s jistotou muzu rict jen to, ze Motorola SB4200E je EuroDOCSIS 1.1 (pac ji mam doma) ... a Thomson TCM 390 by mel bejt 2.0
Naposledy upravil Fox!MURDER; 10.06.2009 v 00:04.
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Chápu, že si náš rozhovor už nemusíš pamatovat...
...bavili jsme se o tom, že síť po bývalém Karnevalu (která je po bývalém Intercable Moravia) v Brně je stále ještě jako 1.1 a bude první, která se bude předělávat rovnou na 3.0.
Na původní síti od UPC (v Bohunicích) jsem byl donedávna připojen přes SB4200, kterou mi měnili tak asi před dvěma měsíci za SB5101E-2.4.4.0-SCM00-NOSH.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)