Výsledky 1 až 25 z 82

Téma: Pláč nad směřováním technologie DSLR

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    274

Standardní Re: Canon 500D

Citace Původně odeslal PiT Zobrazit příspěvek
    Ty vole, on porovnava Canon 350D a 450D pricom to zo 450D je fakt sracka na to, ze je to iso100, co sem pleties Pentax. Aj Oly mal svojho casu debilny JPEG vystup kvoli "incam" odsumu o tom tu ale rec nie je....
    Ostrá reakce, nicméně přijímám - v podstatě máš pravdu
    Já jen chtěl upozornit na to co jsem postoval. A v případě focení do JPEG / RAW věřím, že "novinové" fotografie se střílí do JPEGu, na druhou stranu, pokud si pořídím fotovýbavu za řekněme 25k a výš, tak přeci nebudu všechno fotit do JPEGu, ne? To mi přijde jako koupit si Ferrari a lít do něj natural 95... Prostě fotím, páč mě to baví a jsem ochoten tomu "něco dát" - nefotím abych měl co nejvíc fotek (pokud ano, pořídím si kompakt nebo EVF)
    A propo, do čeho "střílíte" vy?

Citace Původně odeslal Hanz Zobrazit příspěvek
    A proč to řeším, když jsem spokojený majitel stařičké (ale podle mě obrazově lepší) 350D. Proto, že moje 350D není nesmrtelná. A až se jednou stane a ona odejde, tak co pak udělám... pokud odejde (snad NE) v blízké době, tak si koupím 40D (když budou prachy - zatím nejsou). Ale co když bude fotit ještě léta a pak už 40D nepůjde sehnat.
    Tak prodáš skla a pořídíš si to, co bude v dané době nejlepší na trhu za tebou vytyčenou sumičku. Samozřejmě pokud nejsi zatížený na Canon
    Naposledy upravil meteor; 21.04.2009 v 14:59.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání