Tak ja sem napisu taky jednu pozitivni zkusenost. Jel jsem reklamovat disky, ktere se podelaly oba ve stejny den, ale abych nebyl mesic jen s 1TB, tak jsem si rekl, ze koupim rovnou jeden novy, taky 1TB. Melo to byt uloziste dat, tak jsem vybral WD caviar green. Kvuli tomu, ze se jedna o disky, jsem byl v czc osobne autem (70+70km).
Doma na me cekalo ale nepekne prekvapeni, kdyz jsem rozstrihl pytlik, tak byl disk pomlaceny, vrchni plechovy kryt po stranach ohnuty, odstipnuty roh toho hlinikoveho odlitku tela disku, proste evidentne nekde upadl. Na reklamacich cele odpoledne nikdo nebral telefon, disk jsem ani nezkousel, jestli funguje a vecer jsem tam jel znovu. K memu prekvapeni se se mnou nikdo nehadal, ochotne mi primo na miste vystavili dobropis a ja si vybral jiny disk (sice bohuzel jiny typ, drazsi, green nemeli na sklade) a behem par minut jsem spokojene odjizdel domu.
V prvotni nastvanosti jsem mel jeste v planu zadat nahradu za dopravu, ale vzhledem k tak vstricnemu jednani jsem to nechal byt.