tak, konecne jsem se po zapale plic k tomuto opet dostal... staci tohle? dekuji za komentar
XXX
V Brně dne 14.4.2009
Odstoupení od kupní smlouvy
Vážení,
dne 06.11.2008 jsem s Vámi, tedy s XXX , uzavřel kupní smlouvu (dále jen „Kupní smlouva“), kterou jsem od Vás koupil TS GPS, číslo faktury XXX (dále jen „Předmět koupě“). Předmět koupě jsem převzal dne 7.11.2008.
Dne 12.02.2009 bylo zjištěno, v průběhu montáže u Vámi doporučené firmy Hani Baloush, že Předmět koupě je vadný, nefunkční.
Vzhledem k výše uvedenému jsem Vás dne 13.2.2009 žádal o výměnu Předmětu koupě v souladu § 616 odst. 4 občanského zákoníku a § 616 odst. 3 občanského zákoníku a zároveň jsem Vám zaslal Předmět koupě.
Dne 19.2.2009 jsem se telefonicky dotázal na řešení reklamace. Bylo mi sděleno, že reklamaci jste přijali a že samotná reklamace potrvá odhadem přibližně 3 týdny.
Dne 20.2.2009 jsem písemně na základě § 616 odst. 3 občanského zákoníku trval na bezodkladném řešení reklamace – výměna předmětu koupě. V opačném případě jsem uplatňoval své právo v smyslu § 616 odst. 3 občanského zákoníku a žádal jsem odstoupení od Kupní smlouvy.
Dne 16.3.2009 jste mi zaslali předmět koupě po servisní opravě (v příloze kopie servisního protokolu o opravě). Zásilku jsem obdržel 18.3.2009.
Nakolik jsem požadoval výměnu předmětu koupě nebo odstoupení od Kupní smlouvy, a Vy jste provedl opravu výrobku, nebyla reklamace vyřešena v zákonem stanovené lhůtě. Na základě toho od Kupní smlouvy odstupuji a zasílám Předmět koupě. Částku 5414,- Kč žádám poukázat obratem na číslo účtu XXX.
S pozdravem