K těm botám:
Šefik zase přišel před týdnem s tím že jeho známý si koupil nějaké spešl boty od goretexu za cca 7k a že jsou prdyšné ale totalně voděodolné a že záruka bude 3 roky.
Koupil si je a prej s nima stál doma pul hodiny v napustěné vaně a opravdu měl nohy suche - otázka je zda za rok používání to bude stejné, ale pokud se někdo pyšní něčím skvělým a chce to garantovat musí to přeci dodržet, ale samozřejmně si za to nechá zaplatit !

Vy se taky nespokojíte s větrákem dodávaným k procesoru (cca za 250kč) taky kupujete zalmany, které jsou 4x dražší... Ale víte že se bude točit 800ot/min, a že teplota bude i s OC jen 50° (příklad).

MAWO, nikdo z nás tady na foru (alespon předpokladam) není naivní... Všichni víme jak to chodí v obchodech.
Prioritou obchodu (jakéhokoliv) je vydělat a zkus mi tvrdit něco jiného.
Každý obchodník si zvolil takový druh zboží o kterém je přesvědčen že je buď dobrý a bude se tedy skoro sám prodávat (netřeba velkých reklam atd.), a nebo si zvolí produkt, kde je sice velká konkurence, ale protože obchodník má za ušima tak zvolí takovou reklamní kampaň která mu přinese ovoce...

Takový obchodník musí být profík ve svém oboru a musí umět prodávat, ale také rozumět tomu co dělá ! A musí si tedy obhájit svůj výtvor, své zboží...

Bude-li srát lidi, projeví se to časem tak že k němu již chodit nebudou...
Já osobně jsem např před týdnem posral jednu zakázku a zákazníkovi přišlo zboží kde chyběla jeho web.adresa, zvlášť kde to vyloženě chtěl. Trapas největší.
Dokonce jsem ji poslal i láhev vína, aby kvůli mé blbosti na nás z další objednávkou nezanevřela. Tomu např. já říkám přístup k zákazníkům. A to stále nemám jistotu že se opravdu vrátí.

Samozřejmně nikdo z nás neví jak to přesně probíhalo s Jezevcem (teď bez urážky). Třeba mohl Jezevec přijet do servisu a začít tam na ně řvát jako nějaký pruderní důchodce a proto to dopadlo tak že se na něj vysrali...

Možná se ptáte proč to vlastně všechno píšu, protože jsem mawo nepochopil kdo tu psal ty chytre vety "ze si to vyrobce ma zaridit sam".
Sry ale me to krapet zvedlo proto jsem se takhle rozepsal...