Výsledky 1 až 25 z 52

Téma: Solidní NB za cca 25tis.?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Thumbs up Re: Solidní NB za cca 25tis.?

@Arg - no,a přesně na takovouhle reakci, radu, zkušenost, celou dobu čekám! To je to, co potebuju slyšet - konkrétní zkušenosti "z terénu".
    Nejsem tak bohatý abych si mohl kupovat levné věci, ale zas NB není to jediný, co k životu potřeuju, tak proto hledám všude možně nějaký zkušenosti, rady, tipy, testy, podle kterých bych mohl zůžit svůj výběr.
    Pokud mně někdo nezvyklá, tak to teda nakonec vypadá na Toshibu z řady Qosmio F50.
    Díky moc Arg!

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní Re: Solidní NB za cca 25tis.?

Nemas vubec zac, od toho tu sme a Irskou Whisky nepohrdneme
    Ohledne te F50, vykonove zrejme bude dostacovat, s tim mizernym rozlisenim co to ma si snad zahrajes snad vse, kdyztak stahnes detaily. 9700M GTS by to mela zmaknout, co sem v rychlosti pogooglil, tak zalostna bude asi vydrz, diky hw, ale to se te az tak netyka. Co se zpracovani tyce, vyctes z hromady recenzi a uzivatelskych reakci. A posledni vec - designove mi pripada jak z "Kenova pokojicku" ale to je vedlejsi faktor.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Citace Původně odeslal Arg Zobrazit příspěvek
    Nemas vubec zac, od toho tu sme a Irskou Whisky nepohrdneme
    Ohledne te F50, vykonove zrejme bude dostacovat, s tim mizernym rozlisenim co to ma si snad zahrajes snad vse, kdyztak stahnes detaily. 9700M GTS by to mela zmaknout, co sem v rychlosti pogooglil, tak zalostna bude asi vydrz, diky hw, ale to se te az tak netyka. Co se zpracovani tyce, vyctes z hromady recenzi a uzivatelskych reakci. A posledni vec - designove mi pripada jak z "Kenova pokojicku" ale to je vedlejsi faktor.
    Tak "Kenův pokojíček mně dostal" LOL!
    Ja myslim, že F50 má pro mě výkonu až dost, a myslim že 9700gts neni žádný ořezávátko, na tom už se dá prý slušně hrát - dle recenze (svět HW).
    Výdrž F50 - no, to je jedna z věcí na kterou jsem taky myslel, musim pohledat esi, má nějaký HW profily, kde jde ta gts vypnout..

ad "Irská whisky" - já nejradši 12y Chivas Regal, tak Tě (vás) asi zklamu.. ;-DD

@berrancek - OK, další hlas pro IBM. Dá se na nějakym za cca 25k zahrát COD5?.. Asi tak moje odpověď na téma NB od IBM..

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Nevim jak je COD 5 narocnej, hry uz nejaky ten rok z casovych duvodu nehraji, ale videl bych to na R500 s 3470, myslim ze by to melo byt pri mensim nez nativnim rozlisenim pri nizsich detailech hratelne. A R500 neni spatny notebook, i kdyz to neni nejvyssi rada, konstrukce by mela byt podobna jako u T rady.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

ThinkPad SL500 P7370/4GB/250/15,4"+/nVidia/CAM/DVD-RW/VistaB+XPR
    Objednací kód IBM/Lenovo: 2746-AEG

Procesor: Intel Core 2 Duo processor P7370
    Paměť: 4GB (2x2GB) PC2-5300 DDR2 SDRAM
    Harddisk: 250GB SATA, 5400ot.
    Optická mechanika: DVD Recordable:24X Max (ThinkPad Advanced Ultrabay Slim) - Dual Layer / fixed
    Grafika: nVidia GeForce9300 256MB
    Displej: 15.4"LCD 1680x1050 (WSXGA+) matný + webkamera ve víku displeje 2.0 Megapixels

Já ho hledal v SWS, ale našel jsem ho i na Alze

Myslím si, že na tom si zahraješ už většinu her. Já mám skoro rok starý TP R61, kde je nVidia Quadro NVS 140M a zahrál jsem si na něm i Supreme Commandera (sice ne v nejvyšších detailech, ale zahrál)

PS: Ještě jedna drobnost, IBM k NTB s Vista Business dává recovery CD s WinXP, takže pokud ti Visty nevyhovují, můžeš si tam pohodlně rozbalit již nastavená a zaregistrovaná XPčka
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Koukam, ze od vanoc, kdy mi prosly rukama posledni kousky SL a R 500 se zrejme diky kurzu krpet zvedly ceny. Takze muj tip je irelevantni.
    Dale sem myslel ze moznost volby XP/Vista platila do konce ledna. Ale na Alze to tak maji, takze je asi ma informace scestna.

Arg to popsal moc hezky Taky jsem si myslel, že kupovat nabouchaný thinkpad je naprd, ale po různých zkušenostech (odcházení baterek, vady a nesmyslnosti konstrukce ať již mechanické či HW, hlučný chod, špatné repro, debilní touchpady či klávesnice..) s notebooky kategorie Asus/Acer jsem skončil u Thinkpadů, nyní mám již třetího. Mají různé takové vlastnosti a funkce, které se většinou moc nezmiňují. Tichý chod a chlazení, slušný management baterky(což jí taky přidá na životnosti), osvětlení klávesnice, senzor při pádu na zastavení disku apod. Tyhle funkce mají i jiné vychytané notebooky a nechci dělat reklamu jen jedné firmě, ale při výběru dalšího ntb (ať již to bude jakýkoliv model) to budou věci které zahrnu do rozhodování Přeji dobrý kup.
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaký CPU do cca 6000?
    Založil pavsko v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 01.02.2006, 13:13
  2. Zníženie voltáže NB
    Založil bananalama v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 26.01.2006, 08:23
  3. 08/05 NB - Acer Ferrari 4005 vs Asus V6V
    Založil EVOlution v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1