Když chceš aby ti vydržel, tak se spíš koukni po nějakém HPčku či ThinkPadu (ale ne čistém Lenovu!)
Když chceš aby ti vydržel, tak se spíš koukni po nějakém HPčku či ThinkPadu (ale ne čistém Lenovu!)
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
No jo, ale kde v ČR takový dnes se zárukou koupit? Já bych se taky přimluvil za Thinkpada,ale novější trojciferná řada už mi nepřijde tak výjimečná zpracováním, jak bývaly, a zase starší nebudou mít tak výkonné střeva..
Zkusil bych mrknout i sem, ty šasi nejsou zase tak hrozné a cenově vychází slušně. Chybkou je, že verze s nejvýkonnějšími grafikami mají tendenci se za určitých podmínek přehřívat.
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Nechapu proc chces za takove penize kupovat shit Asus,kdyz v daleko lepsi kvalite koupis cokoliv od sony za ty penize,nebo super kvalitni R500 Lenovo či SL500 Lenovo.Stačí pročíst notebook fora.Jinak já osobně bych šel do Sony s blu-ray vypalovačkou,je to stylový a kvalitou a zpracováním určitě lepší než asus.
AMD Athlon 64 3000+ 1,4V-Arctic Freezer 64 PRO,1x512MB Kingmax + 1x 256MB A-Data 500MHz,XFX Geforce6800GT-16pipelines,HDD Seagate 120GB,DVD Plextor,TV Leadtek Deluxe XP,LCD L1750H,WXPSP2
Já bych šel do DELLu D630, ten ale není herním strojem a na Quadro si připlatíš docela dost...
K čipsetu mohu pouze říci: použít k Intelu zase Intel a k AMD zase AMD (ale IMHO bych šel jen do Intelu). Alternativy jako je SiS sou sice levné a taky občas fungují.
Lenovo ThinkPad - řada R nebo řada T (ale ta bude už asi nad tvé možnosti). Např: R500 recenze nebo Alza šop
Musí to mít původní IBM klávesnici s brilantní výdrží a inteligentním rozvržením (je v ní také integrován ten červený trackpoint - nedostižně nejlepší, co v noteboocích můžeš najít, ostatní mají jen více či méně povedené náhražky). Pro zvyklé na touchpad je dobré mít oboje. Jedno či druhé lze pak vypnout v BIOSu.
Řada bez slova ThinkPad je už vlastní klon Lenova a je to na tom hodně znát (k horšímu).
PS: Měl jsem několik různých značek, ale po tom, co sem přičichnul (tehdy ještě) k IBM ThinkPadům, tak od té doby sem zkoušel další, ale už sem na jinou značku nepřešel.
PS2: Nejsem v tom sám...![]()
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
tj, az na ten balast humusu co s tim je nainstalovanej, nastesti uz se to da pri factory resetu vybirat zaskrtnutim/vyskrtnutim ze seznamu.
Jinak klasika DELL/Lenovo ThinkPad/HP/Sony - vetsinou nic nepokazis, ale podelat se muze cokoliv kdykoliv, proto je tam zaruka(a u prvnich trech, mozna i sony mas jistotu i tam, ze ti to rychle a kvalitne opravi)
MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)