Neco sem ti o tech Asusech rikal, ale delej jak myslis.
Komu neni rady tomu neni pomoci....
btw. copak stehna, ale to mezi nima![]()
Neco sem ti o tech Asusech rikal, ale delej jak myslis.
Komu neni rady tomu neni pomoci....
btw. copak stehna, ale to mezi nima![]()
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Doma jsme měli 2 Asusy - jeden z nich (zrovna ten 3roky starý) "přežil" vykradení našeho domu a musim říct, že na to, že na něm dělají 3lidi a přenáší se skoro denně, drží jak bejk. Jinak, co se týče mezin.záruky NBD od Dellu, nevím jaký kdo má zkušenosti, ale moje známá si nedávno (právě na doporučení na Dell-NBD záruku) koupila notes, něco se jí pokazilo (krátce po koupi), a dodnes se na help link ani nedovolala - a prodejce jí odmítl pomoct, protože prý Delly záruky řeší na jejich help-lince. Sice je to tady v IRL, a nevím jak to funguje jinde, ale jako zkušenost mi to stačí..
Jestli jsi koukal na tu sestavu co jsem psal v 1.postu, budu rád když najdeš podobnou od Dellu za stejný peníz..![]()
No, ja te premlouvat nebudu, kolega par asusu denne proda a vim take kolik jich reklamuje. Ano, muzes to brat formou jedna pani povidala, ja ti tuto skutecnost nenutim.
Hledat notebook v podobne konfiguraci od dellu ti ze zasady a z pravidla ktere vychazi z kontextu meho http://4um.overclocking.cz/showpost....1&postcount=10 postu nebudu z duvodu z toho vyplyvajiciho.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Tak zde ti neporadim, rukama mi prosla jen qosmio, presny typ uz nevim, takze nemohu subjektivne soudit, ale i presto bych ji bral radsi nez A. nebo A... rozhedne i Sony nebo HP. Ale peclive bych vybiral model. Kazdopadne zde by bylo nejlepsi, kdyby poradil nekdo, kdo ma osobne s urcitym modelem zkusenost. Od HP bych se vyhnul pavilonum. I kdyz ty co mi prosly rukama byly uz letite modely, takze se treba zlepsily, stejne jako se daji dnes pouzivat nektere FS. MSI bych se take vyhl z pravidla velkym obloukem.
No je fakt, že mě Toshiba přitáhla spíš designem a zvukem (který má myslim díky repro od Harman Kardon skvělý). Ale co takováhle??(blbě se shání,ale dá se..): http://www.ribbon.cz/qosmio-f50-108
Kromě ASUSu se je třeba vyhnout i Acerům, bohužel ty křápy musím udržovat*. Arg dobře napsal, nebrat nic od "aček".
* Vyšly tehdy o 5K na kus levněji, jak strovnatelné Dčkové Latitudy (ty Acery mají Visty a 512 MB RAM, k tomu 4200 rpm disky - peklo, DELL nabízel jako základ 1 GB a 5400 rpm). Po roce a půl stáří jsou pryč baterie (často výdrž pod 30 minut nebo žádná) a na to, že se jen několikrát vzaly, odvezly a postavily na stůl, jsou pěkně sešlé, tak ani nezhuntoval kolega svou D600 pětiletým taháním a chováním se k tomu jako ke spotřebáku, moje D600 je jako nová a byla i před "napucováním").
I když bych osobně pod Latitude D nešel, co tedy nějakou levnější řadu od DELLu?
Delly se mi dycky líbily, ale nějak se mi do užšího výběru nedostaly - hlavně kvůli ceně. Jinak jediný co by teda připadal v úvahu výbavou je tento:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61335
Nebo jiný z řady Studio1737, ale to jsou 17", a to nechci. Max 16"
Já bych je nezavrhoval komplet. Třeba TravelMate řada od Aceru mi přijde ok, po roce a kousek intenzivního používání mi baterka klesla z 3:40 na 3:15 a jinak všechno drží, nic nevrže, nic nepraská. Navíc se mi ho dneska povedlo pustit z metru na zem a zdá se, že přežil bez úhony.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)