Tak kdyz tedy konkretne, tak konkretne, momentalne pisu z polochcipleho ACERU travelmate rada 8100, coz byl ve sve dobe vubec nejvyssi model ktery se od nich dal sehnat(mozna ze na stejne urovni byl jeste nejvyssi model z rady ferari). Ma to mensi vadu, tesne po zaruce odesel display, resp cely jeden tistak. Tak nesmyslnou konstrukci sem dlouho nevidel, kvuli jake blbosti to nefunguje.... Mno chyba byla ze sem nedostal rozum, kdyz sem predtim koupil jeste o generaci pred radu 8000 zde na 4u bylo to celkem v pohode, krom rozvrzanosti jinou vadu nemel, kdyz sem ho asi po roce pouzivani posilal dal svemu kamaradovi a kupovol 8100. Jak mi ale bylo mizerne kdyz mu na nem po cca mesici odesla grafika, oprva v Aceru 18000 bez dph (vymena MB) nic jineho s tim nikdo nedokazal udelat. Ja jelikoz delam i BGAcka na mobilech, tak sem zkousel podfluxovat a rehot, nepomohlo, sundavat sem ho nechtel, protoze nemam sablonu. No na tom mem 8100 jde alespon vystup na D-SUB, takze ho tu mam na stole jako zalozni low pw stroj na psani a pro rodinu, na obcasne kouknuti na net za pouziti ext. monitoru. To byla znacka Acer v mem osobnim vlastnictvi. O Asusu se rozepisovat radsi nebudu. Navic je i pro kolegu po zaruce opravuji, takze vidim co a jak maji kde udelane. Napr jen reseni blbeho konektoru pro nabijecku, to by si ty konstruktery a navrhare prastil lopatou... Oni asi vubec netusi, ze ten konektor je(muze byt) dost mechanicky namahan. No a kdyz vidis, ze to tam nechaj nadvou plastovych packach tlousky nulanulanic, nebo vubec jen na nozkach v tistaku omgb Uz zachazim moc do podrobnosti, takze konec. Delej jak myslis
![]()

Odpověď s citací