Výsledky 1 až 25 z 52

Téma: Solidní NB za cca 25tis.?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    296

Standardní Re: Solidní NB za cca 25tis.?

pokud chces mit klid a nohy v teple, a v nejhorsim pripade opravare druhy den u tebe doma tak jdi jedine do IBM nebo DELL! Vim o cem mluvim, z mladicke nerozvaznosti (touze hodne vykonu za par pene) mi proslo rukama par Aceru a Asusu a to byly z nejvyssich rad..... PS. neprezil ani jeden. Az pozdeji sem zjistil, ze pokud chci rozumne a s klidem na tom stroji pracovat, ze jen vykon neni vse, udelal sem ustupek ve vykonu GPU a priplatil za kvalitni konstrukci. Mozna sem "perfecionista" jako par lidi zde, ale pokud mi to financni situace dovoli, tak do jine znacky uz nejdu!
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Díky všem za odpovědi!
    Možná sem to v tom prvním postu nenapsal moc jasně, ale opravdu nepotřebuju NB na nějaký profi využití. Do postu jsem dával odkaz na NB a chtěl jsem znát názor na daný chipset.
    V práci jsme měli několik IBM, Dellů a HP, a i Asusů. Se všema všeobecně spokojenost, ale byly určený pouze na kancelářskou práci, a de facto se nepřenášely..

Já bych chtěl NB, na kterým bych si občas mohl i něco zahrát (COD, NFS,..), pustit film na TV, a taky aby mi neusmažil stehna, až ho budu mít na klíně..

Momentálně používám cca3 roky starý Asus, a můžu říct, že až do včerejší smrti vypalovačky, se na něm nic nepokazilo (a ano, přenáší se opravdu hodně).

Hledám sestavu: C2D (alespoň 2GHz), VGA Ati (alespoň R3650), s rozumným rozlišením TFT (W-15" nebo 16", případně i 13"), a rozumnou váhou. Ostatní věci nejsou až tak důležité. Z výběru jsem z různých důvodů vyškrtl IMB(Lenovo), Dell, Acer.
    Naopak nejvíc mi do oka padl(y) Asus a Toshiba. Možná bych dokázal ustát Vaio od Sony, ale nenašel jsem žádné v takové sestavě za rozumnou cenu..

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    296

Neco sem ti o tech Asusech rikal, ale delej jak myslis.
    Komu neni rady tomu neni pomoci....

btw. copak stehna, ale to mezi nima
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Wink Re: Solidní NB za cca 25tis.?

Citace Původně odeslal Arg Zobrazit příspěvek
    Neco sem ti o tech Asusech rikal, ale delej jak myslis.
    Komu neni rady tomu neni pomoci....

btw. copak stehna, ale to mezi nima
    Doma jsme měli 2 Asusy - jeden z nich (zrovna ten 3roky starý) "přežil" vykradení našeho domu a musim říct, že na to, že na něm dělají 3lidi a přenáší se skoro denně, drží jak bejk. Jinak, co se týče mezin.záruky NBD od Dellu, nevím jaký kdo má zkušenosti, ale moje známá si nedávno (právě na doporučení na Dell-NBD záruku) koupila notes, něco se jí pokazilo (krátce po koupi), a dodnes se na help link ani nedovolala - a prodejce jí odmítl pomoct, protože prý Delly záruky řeší na jejich help-lince. Sice je to tady v IRL, a nevím jak to funguje jinde, ale jako zkušenost mi to stačí..

Jestli jsi koukal na tu sestavu co jsem psal v 1.postu, budu rád když najdeš podobnou od Dellu za stejný peníz..

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    296

No, ja te premlouvat nebudu, kolega par asusu denne proda a vim take kolik jich reklamuje. Ano, muzes to brat formou jedna pani povidala, ja ti tuto skutecnost nenutim.

Hledat notebook v podobne konfiguraci od dellu ti ze zasady a z pravidla ktere vychazi z kontextu meho http://4um.overclocking.cz/showpost....1&postcount=10 postu nebudu z duvodu z toho vyplyvajiciho.

Citace Původně odeslal Arg Zobrazit příspěvek
    No, ja te premlouvat nebudu, kolega par asusu denne proda a vim take kolik jich reklamuje. Ano, muzes to brat formou jedna pani povidala, ja ti tuto skutecnost nenutim.

Hledat notebook v podobne konfiguraci od dellu ti ze zasady a z pravidla ktere vychazi z kontextu meho http://4um.overclocking.cz/showpost....1&postcount=10 postu nebudu z duvodu z toho vyplyvajiciho.
    OK, beru v potaz, že Asusu nefandíš.. Co Toshiba? :-P

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    296

Tak zde ti neporadim, rukama mi prosla jen qosmio, presny typ uz nevim, takze nemohu subjektivne soudit, ale i presto bych ji bral radsi nez A. nebo A... rozhedne i Sony nebo HP. Ale peclive bych vybiral model. Kazdopadne zde by bylo nejlepsi, kdyby poradil nekdo, kdo ma osobne s urcitym modelem zkusenost. Od HP bych se vyhnul pavilonum. I kdyz ty co mi prosly rukama byly uz letite modely, takze se treba zlepsily, stejne jako se daji dnes pouzivat nektere FS. MSI bych se take vyhl z pravidla velkym obloukem.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

Citace Původně odeslal koblih22 Zobrazit příspěvek
    Co Toshiba? :-P
    Podnikový řady jsou kvalitní, ale tam se asi nedoplatíš. Multimediální řady žádnej zázrak nejsou, ale imho imho rozhodně lepší než Asus.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaký CPU do cca 6000?
    Založil pavsko v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 01.02.2006, 13:13
  2. Zníženie voltáže NB
    Založil bananalama v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 26.01.2006, 08:23
  3. 08/05 NB - Acer Ferrari 4005 vs Asus V6V
    Založil EVOlution v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1