No to je nad slunce jasne. Odjakziva platilo, ze po*urvena nahravka opravit nelze. To plati ovsem pro profi scenu.
Mel jsem spise na mysli vytvoreni zaznamu, ktery muze byt z nejakeho duvodu potrebny i s nizsi kvalitou zvuku. Perfektni nahravka se takto samozrejme nedela.
-- Pojem harshness - pronikavost hlasu,hairshness- prikrost , hairsless - rezavost, hairsness se vyskytuji v ruznych variacich a mam dojem, ze v tech nekolika stovkach pluginu a baliku pluginu si vyrobci tribi jazyk natolik, ze je nekdy tezke poznat, co vlastne mysli. Zrovna tyto podivnosti ma obzvlaste rad IZOTOPE, Waves je konzervativnejsi atd.
My se vyjadrime pomerne jednoduse, sykavky jsou v cestine sykavky, anlicani budou pouzivat zname nazvy, a pak si koupime neco ze Statu (jako zrovna ja) .... a potrebuju slovnik.
Ona ta pomerna strohost anglictiny lidem vyhovuje, pokud nectou zrovna Shakespeara, ale uz Werich rekl prekrasnou vec : v nasi rodne reci umime rici kulatoucke jablicko.....
Tohle anglani neprelozi. Museli si najit cestu, jak obchazet jednoznacne vyjadrovani, a proto ve slovnicich u rady nazvu je tucet vyznamu.
Ale je to presny postreh, ja se s tim peru ve Schweizu denne. Diky.