Výsledky 1 až 25 z 231

Téma: IBM ThinkPad Series -update

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: IBM ThinkPad Series -update

Citace Původně odeslal berraneck Zobrazit příspěvek
    mělo by to být fuk

jo je v šuplíku v pravém rohu, pod rukou. jeden šroubek na šuplík, disk je přimontovaný 4mi. nic nejde pokazit, dyžtak si stáhni z podpory manuál

fyzicky jsou trošičku odlišné, takže ne
    Dik za bleskovou odpoved.
    Me prave zmatlo tohle: http://www.levnapc.cz/ibm-thinkpad-d...palovacka.html

A tu je primo pro T4x:
    http://www.levnapc.cz/lenovo-dvd-rw-...palovacka.html

Ale kdyz vidim tu cenu, tak to stejne nema smysl.
    Naposledy upravil Toncek; 11.01.2009 v 22:24.
    IBM ThinkPad T42

Citace Původně odeslal Toncek Zobrazit příspěvek
    Tak to mají blbě.. mám je oba a liší se, i když jen v detailech. Možná by to šlo přebastlit, ale spíše bych to řešil externí palírnou..
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

mam T23 a když vložim do USB flasku, napíše mi to, že zařízení může pracovat rychleji.
    Chtěl bych se zeptat kde seženu ovladače na radič USB?
    Zkoušel jsem 5x ovladače na desku, chipset a nic.
    díky
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

T23 má jen USB v1.1 co vim.. bohužel
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Citace Původně odeslal berraneck Zobrazit příspěvek
    T23 má jen USB v1.1 co vim.. bohužel
    Presne tak, USB 2.0 nema

Jinak u me probehlo pridani 1GB ram(celk. 1,5) i 160GB disk a spokojenost. Odezva se slusne zlepsila.
    IBM ThinkPad T42

Citace Původně odeslal Toncek Zobrazit příspěvek
    Presne tak, USB 2.0 nema

Jinak u me probehlo pridani 1GB ram(celk. 1,5) i 160GB disk a spokojenost. Odezva se slusne zlepsila.
    ano díky, v tom případě vyřešeno
    btw kolik tě prosím stál ten upgrade? já mam 512 GB ram a 40 GB disk a po nahrátí win XP sp3 + maličko důležitých programů je odezva systému docela mrzutá..
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Citace Původně odeslal Dazzle Zobrazit příspěvek
    ano díky, v tom případě vyřešeno
    btw kolik tě prosím stál ten upgrade? já mam 512 GB ram a 40 GB disk a po nahrátí win XP sp3 + maličko důležitých programů je odezva systému docela mrzutá..
    cca 2300,- na konci ledna. V mym T42 jsou DDR333, tusim 2x drazsi, nez dneska nejmasovejsi DDR2. Ale na tvym T23 budou nejspis jeste SDRAM a ty budou jeste drazsi. Muzes zkusit aspon disk. Tech 512MB se na XP da, kdyz si system trochu orezes. Ja jsem presel na Ubuntu, i kdyz na mensi partition mam jeste i XP, ale ty lezi spis ladem. Rychlostne se ty systemy zdaji "od oka" porovnatelny.
    IBM ThinkPad T42

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Dazzle:
    Imho staci vymenit disk. Pamet jsem nechal 512MB, ale stary 4200ot disk jsem vymenil za 5400ot WD 160GB a rychlost vseho rapidne skocila nahoru. Pochybuji totiz, ze by na P3 delal nekdo slozite veci, ktere by dokazaly vyuzit extra moc pameti (a 512 na normalni veci v XP myslim taky staci).

edit: 1,5GB ram do T23 nedostanes ani nahodou. Zkousel jsem nekolik velkych modulu (nevim zda 1GB ci 512MB) a nesel plne ani jeden.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání