Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: Problém s indexací na Blogspot.com + případný návrh jiného blog serveru

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Problém s indexací na Blogspot.com + případný návrh jiného blog serveru

No ono aby vas google nasel, musite mit nejdriv odkaz na vase stranky nekde na jinych strankach, jinak se mu blbe hleda A misto blogspotu bych si radsi nasel nejaky freehosting a nainstaloval tam Drupal nebo Wordpress

Standardní Re: Problém s indexací na Blogspot.com + případný návrh jiného blog serveru

Citace Původně odeslal FCBchachar Zobrazit příspěvek
    No ono aby vas google nasel, musite mit nejdriv odkaz na vase stranky nekde na jinych strankach, jinak se mu blbe hleda A misto blogspotu bych si radsi nasel nejaky freehosting a nainstaloval tam Drupal nebo Wordpress
    Anebo Subtext, pokud máš rád ASP.NET
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Wordpress jednoznačně na freehosting nedoporučuji(alespoň ne na webzdarma), je to strašně pomalé, půl minutové načítání minimálně...přitom blogspot je načtený na stejným PC za pár sekund, samozřejmně i jiné stránky. Půl minuty nic a potom najednou se to rychle načetlo. Navíc se musí používat plugin Super Cache, nebo jak se to jmenovalo. Jinak je Wordpress velmi dobrý, leč na webzdarma pomalý, tedy pokud od konce prázdnin neudělali na WZ nějaké změny, nevím.

Jinak s indexací už problém dávno není, google mě indexuje ihned a do 10 minut jsem ve výsledcích, pravda, ne vždy vysoko Pravda ale je, že jsem teď po hodně dlouhé době napsal zase nějaký příspěvek do svého blogu a ještě jsem nekoukal, jestli jsem zaindexovaný....

Jinak stačí počkat, výhodou blogspotu je neuvěřitelná dostupnost:

Počet měření 10 143
    Z toho výpadků 2
    Absolutní dostupnost 99,98%
    Běžná dostupnost 99,978%

A další výhodou je, že jen píšete a o "pozadí"(správa blogu, aktualizace WP....) se nemusíte starat. Na druhou stranu je pravda, že si nemůžu občas nastavit něco dle svých přání a podobně....

Co se týče Drupala, tak ten jsem na WZ nerozjel vůbec....Ano, je možnost jiný freehosting, ale už to nějak neřeším, jsem spokojen s Blogspotem, což je asi nejlepší "instantní" blogovací systém, co jsem poznal....
    Naposledy upravil JamesCZ; 23.11.2008 v 17:58.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Ono opravdu zalezi na tom jaky to je freehosting Ja sem treba par desitkam webu poskytoval freehosting a myslim ze na dostupnost si stezovat nemohli http://statistiky.monitoring-serveru.cz/880260 (ten web je uz minimalne pul roku neaktualizovany, jen proste dukaz ze i zadarmo se da neco pouzitelneho sehnat)... jinak to jede pres hostgator... je pravda ze tech hostingu moc zadara dobrych clovek nenajde, ale myslim ze investice nejakych priblizne 300Kč do nejakeho obycejneho hostingu + 150 kč za nejakou domenu neni tak hrozne a muzou se ty naklady bez problemu i vratit z reklam nebo tak neceho... ale aspon ma cely ten web clovek pod kontrolou a neni to jak u blogspotu kde je clovek hodne limitovan. na nejaky obycejny blog to asi staci, ale pokud tam chce clovek strcit treba nejakou tu reklamu, tak uz ma s tim problem

na nejaky obycejny blog to asi staci, ale pokud tam chce clovek strcit treba nejakou tu reklamu, tak uz ma s tim problem
    1. Já více nechtěl, jen blog
    2. Reklamu si tam samozřejmě dát můžete, jednak přímo od google, kdy budete ještě inkasovat penízky od Google, čili máte grátis blog a ještě dostáváte peníze od Google(jestli jsem to dobře pochopil, nikdy jsem to nezkoušel), jednak i od třetích stran, ale to už nevím, jak je to licenčně. Jinak na svůj blog si můžu dá cokoli, co je HTML nebo JavaScript, je tam na to takový gadget...

O vlastním hostingu jsem také uvažoval, ale říkal jsem si proč, když mi Google nabízí skoro vše co potřebu s minimální námahou...ale jak říkáte, je to obyčejný blog
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání