Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
To nějak na blue bordu jde? myslíš v počítadle že?
EDIT: Mám sdílenou IP adresu, čili by to mohlo vyloučit potencionální návěštěvníky z Nového Jičína, co mají ještě se mnou stejnou IP...škoda, že to neumí blokovat MAC, ta je jedinečná....Asi se nedá zjistit, kolik uživatelů má stejnou adresu IP jako já(myslím samozřejmně tu vnější IP adresu), že
EDIT2: v analytics jsem to našel pod filtrama, zkusím zapnout...ale Absolutní jedineční návštěvníci platí, i když jednou jsem i mezi nima, takže beze mě mám 46 absoultně jedinečných návštěvníků(tak se to jmenuje v Analytics)
Naposledy upravil JamesCZ; 28.08.2008 v 21:17.
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Jo, myslel jsem Analytics. Aspoň ti viditelně poklesne počet zobrazených stránek a nebude ti to dělat binec v tom, odkud se stránky nejčastěji prohlížely.
Musel jsem vyfiltrovat IP na DSL lince u našich, u přítelky a taky v práci![]()
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Ty Analytics ukazují změny s nějakým zpožděním, řekl bych to tak, že je to "téměř online". Já to ale stejně kontroluju až další den, když je ten předešlý uzavřený.
Naposledy upravil xjohny; 28.08.2008 v 22:40.
Tak už je vše v pořádku, Google si zaindexoval moji nejnovější stránku o OpenOffice 3(které mimochodem v pondělí vyjde jako RC) jako první, asi po max. 5 minutách. Asi ho zmátl Atom.xml jako sitemap, včera jsem se na stránkách google navíc dočetl, že pokud používám blogspot.com, nemusím se o sitemap starat, prý se odesílá automaticky. V tom případě mě ale mohl google v nástrojích pro webmastery na toto upozornit, přišel jsem na to náhodou....
Kdyby se snad někdo chtěl kouknout na výše zmíněný můj článek, link je tady:
http://senkjakub.blogspot.com/2008/0...noffice-3.html
No ono aby vas google nasel, musite mit nejdriv odkaz na vase stranky nekde na jinych strankach, jinak se mu blbe hledaA misto blogspotu bych si radsi nasel nejaky freehosting a nainstaloval tam Drupal nebo Wordpress
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)