Naposledy upravil JamesCZ; 23.10.2008 v 00:04. Důvod: doplnění, oprava překlepu
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Nj, to sem zkousel, nefunguje, jeste to melo spoustu kecu a chyb, tak sem to radsi rychle vratil, abych si ty XPcka nezrusil. Repektive sem se dostal do toho adresare, ale niz uz zase ne a nebudu jak chuj nastavovat prava na kazdej extra (dedeni nejako nefugovalo).
To nepomuze, kdyz pustis aplikaci jako admin, tak by prave v tomhle rezimu mela bejt furt (teoreticky totez jako kdyz normalne fungujes v XP pod admin acc). Dokonce by pak stejne mely bezet i vsechny ostatni aplikace, ktery z toho pustis. Ale evidentne ani admin nema admin prava. Nu coz, data si prekopiruju v tucnakovi, ten ma NTFS prava u p... .
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
No, těž se, až budeš Visty rušit a nebudeš moct použít formát(měl jsem na partions data), jako se to stalo mě. Zůstali mi nakonec dvě giga dat(tisíce maličkých souborů) z Vist, které nešli smazat, práva jsem taky pořádně nemohl převzít, musel jsem to vše dělat postupně. Nakonec jsem se na to vykašlal a smázl to přes NTFS-3g a bylo
Pokud můžeš formátovat, pak není problém.
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)