Výsledky 1 až 25 z 39

Téma: Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Smile Re: Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

nevim jestli to pomuze všem ale me to pomohlo:
    Pres program System mechanic 3.7 jsem v manualním nastavení sítového adapteru snížil MTU z 1500 na 1492, a pak jsem nastavil enable bleckhole detection a enable automatic MTU detection a od tý doby sem nerestartoval, ted mi to beží asi 2 mesíce bez problemu, před tím jsem restartoval cca 5 krát za den. takže bud jsme to vyřešil já a nebo neco ve stejnej den zmenili u O2
    Naposledy upravil KorbenDalas; 06.10.2008 v 16:52.

Standardní Re: Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

Citace Původně odeslal KorbenDalas Zobrazit příspěvek
    nevim jestli to pomuze všem ale me to pomohlo:
    Pres program System ....
    Je to prirozene pohodlnejsi, nez commandline radek modemu, kam se nota bene kazdy nemusi umet dostat.
    -->Enter command 'ip mtu 1492'. You need to restart the P-660HW-T3 to apply the change.
    P-660HW-T3 v2 ma moznost zmeny MTU primo v GUI mode modemu.
    ( Maximum Transmission Unit (MTU) , TCP and IPv4 headers are 20 bytes long each, whereas an IPv6 Header is 40 bytes long, so the MSS is equal to MTU minus 40 when using IPv4, and MTU minus 60 when using IPv6 (Typical MTU for IPv4 is 1500 bytes).
    Extradikci z Microsoftu je nutno nastacit pro PPPOE max. 1492 MTU). Nema byt pres 1492 (pro xDSL).
    ras>ip ifconfig enif0 <ip> mtu <mtu>
    For example : ras> ip if enif0 10.0.0.138 mtu 1492.
    -----------
    O2 od 6.9.2008 snizil vsechna inet. pripojeni 8 Mbit na cca 6 Mbit, spolu se zmenou inicializace linky O2. 8 Mbit se ma teprve pozdeji navratit (spolu s 12-16 Mbit ta, kde to pujde).
    *Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
    Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
    ---------------
    DAW studio

vzpomnel jsem si jeste,
    Prvni z nich resi PPP a VPN. Zaroven kabel a nestandardni PPP.
    Zakazani zjistovani hodnoty PMTU nebo Povoleni rozpoznavani cernych der PMTU (Path Maximum Transfer Unit).

oba fixy jsou soucasti SP3, nekonfiguruji se vsak automaticky.

presne a protože jsem osoba lenivá udelal jsme to takhle příkazovej řadek sice zvladam ale když jde nekde kliknout miší tak je to lepší

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nastaveni verejne IP - Zyxel Prestige 660HW
    Založil thoosah v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.06.2006, 20:09

Pravidla přispívání