Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 39

Téma: Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

Standardní Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

Vlastnim vyse zmineny modem (je to ten co k adsl pripojeni dava Telefonica) se 4mb pripojenim od Euphony, za tim VoIP krabicku od Linksysu

Problemem jsou caste nepravidelne restarty, posledni dobou i musim modem vypnout a zapnout - sam se obcas sam restartovat nezvladne.
    Cim to muze byt, pripojenim, modemem (dost hreje).. stava se to hlavne pri telefonovani (vyssi datovy tok) a jinak nepravidelne, ale neco se zatezi to mit bude

jo a fw pouzivam origo zyxel, ne ten outu, ten blokuje dva porty a ja potrebuju vsechny ctyri

setkal se nekdo s necim podobnym nebo aspon slysel? dik mokus
    Naposledy upravil mokus; 28.04.2008 v 23:17.

FUN: Apple Mac Pro 4.1@5.1 • Intel Xeon W5680 • Kingston 3x8GB (triple-channel) 1333 ECC • EVGA GTX 670 • Crucial M200 256GB • WD Black 1TB • WD Green 1TB 3x
    MOBILE: HP EliteBook 8440p • Corsair 2x4GB • AVerTV Hybrid • Logitech VX Nano • Canon S95 • Apple iP6 16GB • Apple iPad Air 64GB • Apple iPod Nano 7G 16GB • Apple iPod Video 80GB
    WS: intel NUC i3 • Corsair 2x4GB • Crucial M4 512GB • intel Advanced-N 6235 • Samsung B2030HD
    HTPC: AMD X2 Toledo 4200+ • ASUS A8R-MVP • Scythe KatanaCu • Patriot 2x1GB • GB 8600GT+Zalman VF900-Cu • WD 640AAKS+SilentMAXX silencer • Pioneer DVR-212 • Leadtek WinFast TV2000XP Expert • Corsair HX520w • SilverStone LaScala LC17S • ONKYO TX-SR603E • JAMO E7 7.1 (2x E750 + 4x E700 + E7cen + E7sub) • Panasonic TX-55CS630E • Logitech WingMan FF GP • APC Back-UPS 650 • chlupy ze psa

Standardní Re: Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

Čím to je nevím, ale zkus pro jistotu resetovat nastavení, případně tam jen na chvíli dát ten fw od O2. Ale možná to je na reklamaci a dřív než to někam poneseš tak je třeba prubnout jestli to běží na původním fw a default nastavení.
    To že hřeje je normální, tam bych problém nehledal. Mě hřeje taky, taky nepoužívám O2 fw a jede bez restartu.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

No restartuje i s O2 fw. nemuze ho shazovat ta VoIP krabicka? ale zas to pada i bez telefonovani...

edit: s tim O2 fw to delalo od zacatku, proto jsem daval zyxel fw a az pak jsem zjistil, ze diky tomu muzu pouzivat 4 porty.., takze pada tak jako tak..

FUN: Apple Mac Pro 4.1@5.1 • Intel Xeon W5680 • Kingston 3x8GB (triple-channel) 1333 ECC • EVGA GTX 670 • Crucial M200 256GB • WD Black 1TB • WD Green 1TB 3x
    MOBILE: HP EliteBook 8440p • Corsair 2x4GB • AVerTV Hybrid • Logitech VX Nano • Canon S95 • Apple iP6 16GB • Apple iPad Air 64GB • Apple iPod Nano 7G 16GB • Apple iPod Video 80GB
    WS: intel NUC i3 • Corsair 2x4GB • Crucial M4 512GB • intel Advanced-N 6235 • Samsung B2030HD
    HTPC: AMD X2 Toledo 4200+ • ASUS A8R-MVP • Scythe KatanaCu • Patriot 2x1GB • GB 8600GT+Zalman VF900-Cu • WD 640AAKS+SilentMAXX silencer • Pioneer DVR-212 • Leadtek WinFast TV2000XP Expert • Corsair HX520w • SilverStone LaScala LC17S • ONKYO TX-SR603E • JAMO E7 7.1 (2x E750 + 4x E700 + E7cen + E7sub) • Panasonic TX-55CS630E • Logitech WingMan FF GP • APC Back-UPS 650 • chlupy ze psa

Pokud to padá i bez VoIP krabice a na default nastavení, tak ho asi reklamuj, to vypadá na hw problém. Pokud si tedy nevysledoval nějakou souvislost s tím kdy ty problémy začaly.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Mam stejny modem, jen O2 ISP. FW je primarne delano pro O2, a pokud tam nemas novy firmware z cervence 2007, bude to delat porad. Firmware je pro O2, slouzi ale pouze k prednastaveni parametru WAN pripojeni. Ty firmwary jsou dva, jeden pro O2 TV (s blokovanim 2 portu LAN pro IPTV a tel.), druhy firmware pouziva vsechny porty jen jako LAN. Po napojeni linky v modemu staci prenastavit hesla, PPPoE je stejne pro CR shodne.Lisi se jen DNS servery, ktere pri DHCP neni nutno vubec zadavat (ale je mozno).

Modem je navic znam malou pameti a linux, ktery to vse ridi odesila do teto pameti parametry pripojeni. Vse se zhorsi zapojenim indexovani nebo nedejboze logovanim do souboru - vypnout !

V dobe zruseni tzv. FUP v dubnu t.r. zacalo O2 uplatnovat rizeni toku (coz je totez), nejsem tim omezen, protoze mam jejich nejdrazssi tarif ale presto rano a vecer restart je pravidelnou soucasti hry. Pokud ma ISP pronajate linky od O2 (tech je vetsina), tak se to tyka vsech.
    *Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
    Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
    ---------------
    DAW studio

No rozhodne co se modemu tyce, ten by se nemel sam restartovat nikdy, ISP to nadalku neumi. Pokud se tak deje, je neco spatne.
    U Zyxel P-660HW-T3 v1 stacilo nahrat origos FW ze starnek vyrobce, ale obvykle fungoval tak jak byl.
    Bohuzel u Zyxel P-660HW-T3 v2 (nikoliv V1) to je celkem bezny, zvlaste v nekterych konfiguraci WiFi. Zatim posledni FW upraveny pro O2 je z 14.4.08, ale je neoficialni, takze nejde nikde stahnout.
    Taky nekdy pomuze vypnout druhy SSID na WiFi (to pro VoIP) a vypnout mapovani portu.
    Jinak jestli se nepletu, ty 2 porty pro TV si muzes v menu modemu nastavit pro internet, takze v tom problem nevidim.
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Koupil jsem tento modem od O2, protoze mam od nich internet i TV a potreboval jsem navic WiFi.Necely mesic jsem ho testoval a behem teto doby po cca 2 hodinach provozu samy restart.Po precteni prispevku na tomto foru,jsem zavadu nahlasil na lince pro zakazniky O2.Operator mi zdelil,ze se nejprve zameri na kontrolu linky a ze mi daji vedet.Nicmene i po kontrole linky ten samy problem s restartem modemu.Po druhem nahlaseni zavady,me poslal operator reklamovat modem k prodejci.Tam jsem za vratnou zalohu dostal ten samy,jeste zabaleny modem,do doby nez se vyridi reklamace.Zapojil jsem testuji a zasnu.Modem jako z jine lihne a to zejmena diky verzi firmware.Reklamovany model mel verzi 3.4O(UU.7) 12/27/2007, a nikde sem nenasel upgrade novejsi.Tento zapujceny ma verzi 3.4O(AXJ.1) 04/18/2008, je v nem k dispozici vice funkci a nastaveni,ale hlavne VSE FUNGUJE JAK MA.

Já jedu na ZyNOS F/W Version: V3.40(UU.7) 11/15/2006 už víc jak rok a slovo restart neznám. V podstatě ani nevím, že nějaký router mám.

No tak to se ti dostal do rukou zrovna model, kterej se poved.Jinak kdyz se zada do vyhledavacu Zyxel prestige 660HW-T3-V2,tak ho moc majitelu nechvali,spis naopak.
    Naposledy upravil Vondr; 28.05.2008 v 20:56.

To je možný. Na druhou stranu, komu doma funguje tak že o něm ani neví, tak nikam nepíše a tak jsou vidět především negativní ohlasy a problémy (jako u všeho).
    Tak snad jsem to nezakřiknul.

Citace Původně odeslal Connor Zobrazit příspěvek
    Pokud to padá i bez VoIP krabice a na default nastavení, tak ho asi reklamuj, to vypadá na hw problém. Pokud si tedy nevysledoval nějakou souvislost s tím kdy ty problémy začaly.
    no tak ted mam par dni odpojenou voip krabku, a sem tam si vsimnu, ze restartuje taky, ale vzdy se mu to povede s voip se pri restartu zasekaval... :/ ale zda se mi ze nezalezi kolik dat najednou, ale jak vysokej je bitrate...

...ted jen zjistit jak reklamovat, kupovano od 1go.cz ale branding O2... hmm, to zas bude neco...

Exclamation Re: Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

Ufff, tak po několika hodinách bádání jsem zjistil toto:

Problém s restary by měl jít údajně vyřešit přenastavením hodnot MTU a MRU. Tyto hodnoty nelze přenastavit přes web admin, ale je nutné použít rozhraní telnet. Více mi mají zítra sdělit na O2 datové lince...

Popis závady:

Cca rok fachal router OK, dnes jsem si přinesl z práce VoIP telefon Linksys SPA-941 a začaly problémy... jinak jsem používal celkem náročné datové toky, jako OpenVPN apod, ale problémy to nikdy nedělalo, až teď s VoIP telefonem. ADSL mám (bohužel) od O2, 8 mbit...

Konkrétně se závada projeví tak, že když vytočím z VoIP telefonu číslo, např. mobil a na mobilu to zvednu, tak vzápětí ztuhne celý router, přesnane fungovat konektivita na WAN a pak se celý router restartuje.

Pro zasmátí (pláč):

Na infolince 800 123 456 ví prd, takže mne poslali na datovou linku 800 184 084 kde to vzala nějaká pani uklízečka (která byla úplně tupá a pořád mi tvrdila, že si musím pořídit VoIP službu od O2, jinak že to nebude fungovat , ta mě nakonec přepojila zpět na obchodníny na 800 123 456 ty mě po půl hodině poslouchání Leftifielda (chudák starej) přepojily zpět na 800 184 084 kde mi ve finále řekli, že mi poradí zítra na tel: 14 14 1 (6 Kč/min)... no neni to luxus od těch kluků španělskejch, takle si s člověkem hezky popovídat?

Moje konfigurace:

System Name: P660HW-T3
    ZyNOS F/W Version: V3.40(ALQ.1)E0_20061204 | 12/04/2006
    DSL FW VersionMT FwVer: 3.5.19.11_B_TC, HwVer: T14F7_0.0
    Standard:ADSL2PLUS

Senior Member
    Vliv
    276

no ja vyuziju tohoto threadu, protoze tu jsou odbornici na to.

Je mozno TV (IPTV od O2) pustit na jakykoliv port? Je mozno z toho routeru tahnout kabel jen z jednoho portu do switche a z neho do STB?
    Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.

Citace Původně odeslal hrobocop Zobrazit příspěvek
    Ufff, tak po několika hodinách bádání jsem zjistil toto:

Problém s restary by měl jít údajně vyřešit přenastavením hodnot MTU a MRU. Tyto hodnoty ....
    Ono to je jeste krapet komplikovanejsi. Od 1.9.2008 zavadi O2 navyseni 8-16 Mbit, pritom podle jejich tabulky tento modem rychlosti ADSL2+ nezvlada (pri 16 urcite, pri 8 mozna).
    Reseni je v novem-starem firmwaru ze 7.2007. POZOR - pro upravu na protokol ADSL 2+ je nutno Telnetem upravit... (viz dale).
    V GUI rozhrani modemu je nutno nastavit NAT - "The default Max NAT Session Per User(Host) is 512" pri SUA Only.
    P.S. the max NAT session table of CPE is 2048 !!

Telnetem je mozne upravit i MTU, ma to smysl jen pri pristupu na firewall za modemem a zejmena pri kodovani pro debugging paketu pro VOIP zpet na LAN port.

Telnet -
    menu 24 enter, 2 enter a 1 enter = Menu 24.2.1
    Standard: G.dmt (pokud je Multimode, neni treba ADSL 2+ nastavovat).
    Jinak Esc.
    V menu 24.8 zadame pri
    kaz „wan adsl opencmd multimode“, kterym povolime

automatickou volbu pro spojeni.-->Enter
    ras> wan dsl opencmd multimode --> Enter

Nyni zkontrolovat Standard: musi byt "Multimode".
    Dvakrat Esc + Return or Exit.

Modemy Zyxel P660H + HW 1 - 3 (3 je pro rozhrani ISDN nebo U) standardne maji toto vyresene jen v angl.verzich firmwaru, ktery je nutno cely po nahrani nakonfigurovat pro CR (VPI/VCI 8/48 , LLC , Routing).

Zmeny zustanou v modemu ulozeny, rusi se vzdy resetem do tovarniho nastaveni.

*Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
    ---------------
    DAW studio

Smile Re: Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

nevim jestli to pomuze všem ale me to pomohlo:
    Pres program System mechanic 3.7 jsem v manualním nastavení sítového adapteru snížil MTU z 1500 na 1492, a pak jsem nastavil enable bleckhole detection a enable automatic MTU detection a od tý doby sem nerestartoval, ted mi to beží asi 2 mesíce bez problemu, před tím jsem restartoval cca 5 krát za den. takže bud jsme to vyřešil já a nebo neco ve stejnej den zmenili u O2
    Naposledy upravil KorbenDalas; 06.10.2008 v 16:52.

Citace Původně odeslal KorbenDalas Zobrazit příspěvek
    nevim jestli to pomuze všem ale me to pomohlo:
    Pres program System ....
    Je to prirozene pohodlnejsi, nez commandline radek modemu, kam se nota bene kazdy nemusi umet dostat.
    -->Enter command 'ip mtu 1492'. You need to restart the P-660HW-T3 to apply the change.
    P-660HW-T3 v2 ma moznost zmeny MTU primo v GUI mode modemu.
    ( Maximum Transmission Unit (MTU) , TCP and IPv4 headers are 20 bytes long each, whereas an IPv6 Header is 40 bytes long, so the MSS is equal to MTU minus 40 when using IPv4, and MTU minus 60 when using IPv6 (Typical MTU for IPv4 is 1500 bytes).
    Extradikci z Microsoftu je nutno nastacit pro PPPOE max. 1492 MTU). Nema byt pres 1492 (pro xDSL).
    ras>ip ifconfig enif0 <ip> mtu <mtu>
    For example : ras> ip if enif0 10.0.0.138 mtu 1492.
    -----------
    O2 od 6.9.2008 snizil vsechna inet. pripojeni 8 Mbit na cca 6 Mbit, spolu se zmenou inicializace linky O2. 8 Mbit se ma teprve pozdeji navratit (spolu s 12-16 Mbit ta, kde to pujde).
    ---------------
    DAW studio

vzpomnel jsem si jeste,
    Prvni z nich resi PPP a VPN. Zaroven kabel a nestandardni PPP.
    Zakazani zjistovani hodnoty PMTU nebo Povoleni rozpoznavani cernych der PMTU (Path Maximum Transfer Unit).

oba fixy jsou soucasti SP3, nekonfiguruji se vsak automaticky.

presne a protože jsem osoba lenivá udelal jsme to takhle příkazovej řadek sice zvladam ale když jde nekde kliknout miší tak je to lepší

Citace Původně odeslal Kon Zobrazit příspěvek
    no ja vyuziju tohoto threadu, protoze tu jsou odbornici na to.

Je mozno TV (IPTV od O2) pustit na jakykoliv port? Je mozno z toho routeru tahnout kabel jen z jednoho portu do switche a z neho do STB?
    U Zyxel P-660HW-T3 v.2 je mozno nastavit IPTV na libovonej port, ale nevidim v tom zadnej smysl, leda ze by byl nekterej vadnej. Rozhodne to ale nemyslim tak, ze by na jednom portu byla IPTV i internet! I kdyby to slo, nebude to korektne fungovat.
    IPTV lze zapojit do switche, ale nevidim v tom zadnej smysl, leda by to bylo vic jak 100m (rozhodne ale ne do toho, kde je i jinej provoz).
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

IPTV se da urcite nastavit na P660 HW-T3 v.2 primo v konfig.menu modemu. To problem neni.
    Problem je u zminovaneho modemu rev.1.
    IPTV ma svuj konfig.soubor na flashnuti modemu, IPTV lze zcela zakazat, nebo povolit na dva prostredni porty LAN. Nikdy nebude funkcni na LAN 1, odkud probiha administrace modemu a jen on ma moznost konfigurovat firewall. IPTV ma navic zcela jine zapouzdreni. Jedina moznost, jak prechytracit tento modem, je administrace pres CLI.

Senior Member Avatar uživatele falcon
    Věk
    41
    Vliv
    262

Mam s timto routerem taky problemy, ale nevim jestli za to muze on nebo spatne pripojeni od O2 - casto vypadava jenom pripojeni (zhasne ledka DSL a Internet a po par minutach to na cas zase nabehne, anebo se router rovnou restartuje), toto provadi hlavne ve vsedni dny od 6 vecer do pulnoci, casto take behem vikendu.

Nez se vrhnu na zakaznickou linku (zname jeji kvalitu) chtel bych zkusit vyse zminene upravy nastaveni (MTU, blackhole, MTU detection). Da se to tedy nejak nastavit primo na routeru (do command line jsem se dostal, MTU nastaveni sem v GUI nenasel - fw: ZyNOS Firmware Version: V3.40(AXJ.0) | 12/17/2007) nebo je potreba upravit pripojeni na vsech pripojenych PC? pripadne oboje?
    COMP n.2.0 - CPU: Intel i7-4770K@3,7 (1,05V) + TR HR-01, RAM: G.SKILL RipjawsX DDR3 2x8GB 1600MHz CL9, MB: GB Z87X-D3H, VGA: ASUS GTX660Ti TOP 2GB, HDD: Samsung SSD 250GB Basic, WD 2TB AV-GP, CASE: miniRaven "prototype", PSU:Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, DVDRW: LG, MOUSE: Gigabyte M6880, SND: FiiO E10 OLYMPUS + Audio-Technica ATH-T500, LCD: 24" DELL U2412M, NET: Wi-Fi 16MBit Tlapnet (NEW)
    BACKUP - CPU: Intel C2Q Q9400@3,4 (8x425) + TRU120E, RAM: 6GB A-DATA EE 800, MB: GB EP45-DS3P (F8), VGA: Sapphire 5850 Extreme 1GB, HDD: WD 640GB AAKS, CASE: 3R System 101 Silver |falcon edition| PSU: Corsair HX520, DVDRW: Samsung SH-S182M, LCD: 20" LG L2000C-SF
    Casemod miniRaven - "forever" on progress.....Mazda 6 2.0 Combi TE (08´) consumption

Mám T3 v1 už pár let a naprosto bez problémů... vytuhnul snad jenom 1x.

Jediný co si tak vybavuju je, že občas se mi u PC "vypne" síťové připojení a po chvíli zase naskočí... ale to nemusí být problém routeru ale PC (deska Gigabyte 965P-DS4)... souvislost jsem nevysledoval a už se mi to dlouho nestalo.

Citace Původně odeslal falcon Zobrazit příspěvek
    Mam s timto routerem taky problemy, ale nevim jestli za to muze on nebo spatne pripojeni od O2 - casto vypadava jenom pripojeni (zhasne ledka DSL a Internet a po par minutach to na cas zase nabehne, anebo se router rovnou restartuje),
    Postupem pre CLI - vyborne zpracovany manual je na www.zyxel.cz , je anglicky, dostat se k uvedenemu vsak necini zadny problem. Po restartu modemu nabehne pro vsechny pripojene PC s defin.limitnimi hodnotami. Jen tu a tam je potreba doladit nejake PC s XP (s konsolou, takze Profikama), kde se to zada natvrdo do sitove politiky.
    Modem ma chronicky malo pameti pro protokolovani, je vzdy lepsi vypnout cacheovani v GUI modemu do logu. Zaprve to hlasi drive firewall, zadruhe to vidime, ze svetylka blikaji a modem se restartuje (teda pokud ma Zero konfiguraci zapnutou, on si to vyresi).
    Kvalitu linky bych proveril primo v modemu, 23 dB je tak maximum, kolik zvladne, nez spadne. Pokud to kolisa, tak s pany od O2 se da hovorit pouze s techniky na miste pri revizi linky. Staci dobracke gesto na DSLAMU, a jsme pripojeni na IPTV okruhy, ktere maji sve DSLAMY. Udajne prioritni. Nikomu to pak nejede na vice, nez 7 Mbit. Ale mozna to nepada . Nevim, me ano, ze dne na den z pravidelnych 8,4 na 6,2.
    Vede mi do baraku jeste optickej kabel, tak jsem jim ukoncil smlouvu.
    Zatim procitam hory nabidek, ktere se na mne snesly z O2. A jsou tuze zajimave.
    Linka mi najednou jede na 13,4 Mbit, dam si nacas.

Senior Member Avatar uživatele falcon
    Věk
    41
    Vliv
    262

Ok, diky za info, logovani sem vypnul, tady je zkraceny vypis z DSL Line Status z nedelniho rana, tech db je tam nejak vic
    Na tom IPTV okruhu snad jsme, kdyz mame i TV...

noise margin upstream: 22 db
    output power downstream: 14 db
    attenuation upstream: 24 db
    attainable rate upstream: 894 kbps
    SATN upstream: 24 db

noise margin downstream: 16 db
    output power upstream: 12 db
    attenuation downstream: 43 db
    attainable rate downstream: 9788 kbps
    SATN downstream: 37 db

version: 32303037313231373030303030303030
    serial: 30303a30323a63663a39363a64653a6463
    id: 2e2e5a363630574d0000000000000000
    line rate up: 262 kbps
    line rate down: 3590 kbps
    ES: 0
    CV fa: 0
    CV inter: 0
    CVFE fa: 0
    CVFE inter: 0
    FEC fa: 0
    FEC inter: 1543
    FECFE fa: 0
    FECFE inter: 0
    To same v 8 hodin vecer chvili po padu pripojeni...
    noise margin upstream: 17 db
    output power downstream: 13 db
    attenuation upstream: 24 db
    attainable rate upstream: 674 kbps
    SATN upstream: 24 db

noise margin downstream: 13 db
    output power upstream: 12 db
    attenuation downstream: 43 db
    attainable rate downstream: 8668 kbps
    SATN downstream: 36 db
    version: 32303037313231373030303030303030
    serial: 30303a30323a63663a39363a64653a6463
    id: 2e2e5a363630574d0000000000000000
    line rate up: 262 kbps
    line rate down: 3590 kbps
    ES: 1
    CV fa: 0
    CV inter: 0
    CVFE fa: 0
    CVFE inter: 0
    FEC fa: 0
    FEC inter: 115
    FECFE fa: 0
    FECFE inter: 0
    Naposledy upravil falcon; 12.10.2008 v 20:09.
    COMP n.2.0 - CPU: Intel i7-4770K@3,7 (1,05V) + TR HR-01, RAM: G.SKILL RipjawsX DDR3 2x8GB 1600MHz CL9, MB: GB Z87X-D3H, VGA: ASUS GTX660Ti TOP 2GB, HDD: Samsung SSD 250GB Basic, WD 2TB AV-GP, CASE: miniRaven "prototype", PSU:Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, DVDRW: LG, MOUSE: Gigabyte M6880, SND: FiiO E10 OLYMPUS + Audio-Technica ATH-T500, LCD: 24" DELL U2412M, NET: Wi-Fi 16MBit Tlapnet (NEW)
    BACKUP - CPU: Intel C2Q Q9400@3,4 (8x425) + TRU120E, RAM: 6GB A-DATA EE 800, MB: GB EP45-DS3P (F8), VGA: Sapphire 5850 Extreme 1GB, HDD: WD 640GB AAKS, CASE: 3R System 101 Silver |falcon edition| PSU: Corsair HX520, DVDRW: Samsung SH-S182M, LCD: 20" LG L2000C-SF
    Casemod miniRaven - "forever" on progress.....Mazda 6 2.0 Combi TE (08´) consumption

Senior Member
    Vliv
    276

Citace Původně odeslal HAVTOM Zobrazit příspěvek
    U Zyxel P-660HW-T3 v.2 je mozno nastavit IPTV na libovonej port, ale nevidim v tom zadnej smysl, leda ze by byl nekterej vadnej. Rozhodne to ale nemyslim tak, ze by na jednom portu byla IPTV i internet! I kdyby to slo, nebude to korektne fungovat.
    IPTV lze zapojit do switche, ale nevidim v tom zadnej smysl, leda by to bylo vic jak 100m (rozhodne ale ne do toho, kde je i jinej provoz).
    Aha, no to jsem prave chtel. CHtel jsem skrze WiFi bridge vest net i IPTV
    Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nastaveni verejne IP - Zyxel Prestige 660HW
    Založil thoosah v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.06.2006, 20:09

Pravidla přispívání