No, ja nejaký ten FF mám, aj keď to nie je digitál ale 35mm kinofilm. Každopádne na otázku ti môžem odpovedať aj takto, lebo v mojom prípade by to platilo aj pre digi. Jeden z dôvodov prečo som chcel FF stroj bolo to že som sa chcel hrajkať s hĺbkou ostrosti ktorá je na FF/FX úplne iná ako na APS-C/DX. Samozrejme pri rovnakej clone je menšia, ale hlavne prechod z ostrého do neostrého je o dosť jemnejší a príjemnejší. Pri DX (mám D70-ku) ten prechod z ostrého do neostrého nie je taký jemný a príjmený (samozrejme to je subjektívne). Druhá vec kvôli ktorej som chcel FF telo je že mám 3 kvalitné sklá naň (35/2, 50/1.4 a 80-200/2.a keď som videl na internete a u známeho fotky z FF foťákov na podobných ohniskách tak sa mi perspektíva pačila viac, nehovoriac o tom že napr. rozsah 80-200-ky je lepšie použitelný ako to isté na DX tele v rozsahu 120-300mm. Asi nie nahádou sú toto rozšírené rozsahy ohnísk ešte z čias kinofilmu.
Potom som pre kinofilm mal X ďalších dôvodov, ale to už boli veci ktoré sa týkaju skôr samotného filmu.
Po týchto skúsenostiach (zatiaľ ich mám pomerne málo) s kinofilmom zvažujem aj D700-ku, len zatiaľ je pre mna moc drahá.Tam je ďalším argumentom pre kúpu nízky šum, ktorý v kombinácií so svetelným sklom dáva také možnosti aké som doteraz nemal.