Citace Původně odeslal e1 Zobrazit příspěvek
Po týchto skúsenostiach (zatiaľ ich mám pomerne málo) s kinofilmom zvažujem aj D700-ku, len zatiaľ je pre mna moc drahá. Tam je ďalším argumentom pre kúpu nízky šum, ktorý v kombinácií so svetelným sklom dáva také možnosti aké som doteraz nemal.
No, nevydržal som to a kúpil som ju. Zatiaľ som prvé fotky len rýchlo prezrel v ZPS, ale to podstatné môžem napísať už teraz. Vďaka tomu že je možné kľudne fotiť na ISO6400, prípadne aj viac s tým že tam bude trocha šumu, podarilo sa mi dnes fotiť v BA v podniku Hlava XXII. Ten kto to to tam pozná vie, že svetelné podmienky tam sú buď zlé, alebo hrozné. Dnes to tiež nebolo inak, ale vecičku s názvom blesk som po pár cvakoch jednoducho zložil, a to som fotil teleobjektívom! Konečne sa mi podarilo zachytiť peknú atmosféru na fotke, jednoducho toto už je o niečom inom. Tiež sa lepšie pracuje s klami ako je 35/2 a 50/1.4, tieto na FX pasujú viac ako na DX, mne sa s nimi dnes fotilo lepšie. A orišok na torte. Foti som veľa s tele 80-200/2.8 a nie je probém dostať časom 1/40s alebo niekedy aj kratším použitelne ostrú fotku. Na D70 som bol rád, keď bola fotka ostrá pri 1/80s, 1/60s som udržoval už ťažko.