Citace Původně odeslal Zilla Zobrazit příspěvek
Myslim, ze by sis mel nechat chladit hlavu, zrejme ti ta vedra nedelaji dobre (odmitam se smirit s myslenkou, ze jsi takove hovadiny napsal ve stavu naproste jasnozrivosti)...

* Ne vsichni zakaznici jsou vycuranci, nevidim duvod generalizovat, probiral se tu jeden konkretni pripad
* Prelepit seriove cislo ze stareho vyrobku na novy je podvod
* Nikdo nenuti prodejce, aby si davali tak male marze. Dokonce je nikdo ani nenuti prodavat IT, at se vrhnou treba na pecivo
* Jestli myslis ceske zakony, ktere se koncipuji tak, aby odpovidaly evropske legislative, tak se moc omlouvame, priste si vsichni povinne nechame od nejakeho vohnouta nakecat blbosti o tom, ze "oprava vymenou" je bezny jev
* Je zajimave, jak kdokoliv, kdo se pta na nestandardni postup pri reklamaci, kde prodejce zjevne porusuje zakon, je rovnou vycuranek, ktery se snazi chudinku zivnostnika okrast
* Schvalne si spocitej, kolik vydelali vychcanci prodejci lonske Vanoce na nedostatkovych GF 8800GT, urcite to bylo jen 0,00001%
* Kdyz si na reklamovany vyrobek udelam krasny podpis lihovkou, je to naprosto v souladu se zakonem, prodejce mi musi reklamaci uznat a jsem moc zvedavy, jak se bude po tom fikanem prelepovani serioveho cisla snazit napodobit moje pismo...
Chladit hlavu nepotrebuju,delam v IT a vim jak je brutalne spatne nastaven cesky zakon.. v praxi ma zakaznik vetsi prave nez prodejce..

Nikde jsem nerikal ze vsichni jsou vycuranci.. mel jsem tu dokonce cloveka kterej byl znalej pomeru v IT a kteremu odesla deska kterou dostal novou v pribehu reklamace(neco jak pripad nahore). moc dobre vedel ze ma praco na uznani reklamace,ale radsi si koupil novou. Mel presne stajnej nazor jako ja,zaplatil jsem JEDNOU za 2roky zaruky,to ze mi vyrobce i jdyz nemusel dal novej kus neznamena ze by mi mel dat novou zaruku..

Ty ses dobrej,nikdo nenuti? vsichni zakaznici nuti.. kdyz zdrazim pujdou to poupit jinde a ja skoncim.. pokud pujdou vsichni delat neco jineho,kde si nakoupis?

Nechapu proc me urazis? ja jen vyjadril svuj nazor..

Nestandartni postup? dostal jsem jednu kartu(za penize) pak vymena za jinou a ted chci dalsi a pak idelane taky dalsi zdarma...

kolik vydalaly? jedinej kdo na tom vydalal byly vyrobci grafik,treba obchod o kterem mluvim prodaval v tu dou tato grafiky se ziskem zavratnych 4,23% (rozdil nakupu a prodeje,ne cistej zisk).

muzes klidne.. muzou rict ze ti v ramci servisu ocistili ten vydobek od spiny