Citace Původně odeslal Gladi Zobrazit příspěvek
GK jsem nakupoval jako koncák, kamarád na kterého to kupuji rozhodně ičo nemá, kdyby mi fungovalo nahráváni příloh tak bych přihodil screen(ja vím, taky bych si ho mohl upravit...)
Karta je taktovaná z výroby a já na ní v tomhle směru nic nedělal, žádný taktování, žádný změny biosu, prostě nic. Takže tam asi nic nenašli(zato já jo).
Kartu jsem ještě nevyzvedl, jdu si pro ní dnes odpoledne, včera jsem opravdu nebyl v náladě tam s nimi něco řešit.
Dnes na to vlítnu, a protáhnu jí původním PC i druhým, ale nečekám že to bude lepší, každopádně díky za radu ohledně vyjádření ze servisu, měli to v rukou Gigabyti, to jsem si včera ověřil s technikem z Olomouce, takže se na to rád podívám.

Edit:
Ad screenshot, kdybych ho měl, tak sám vím jestli jsem na něm něco upravoval, takže bych měl alespoň pro sebe důkaz, že nejsem pako co vidí to co vidět chce, jako důkaz je to samozřejmě nic moc.
tohle je spis otazka na pravniky tady na foru, ale neni v zakone neco ve smyslu, ze pokud se reklamace zamita, musi tak byt ucineno do X dnu (3?) po prevzeti reklamace servisem?