Nepomohu ti identifikovat závadu na GK, ale s obviněním TSB bych byl opatrnější, včera jsem si shodou okolností za vadnou kartu, kterou jsem zhruba před měsícem reklamoval, peníze v hotovosti vyzvedl, aniž bych to kdy požadoval, přitom mi naprosto klidně mohli dát novou kartu (identickou) formo výměny, kterou přitom již prodávají o cca 400Kč levněji. Díky vrácení peněz v plné výši jsem si obratem zakoupil stejnou grafiku a jako bonus za zbylé peníze ještě modul DDR 512MB do staršího PC. Takovýhle přístup prodejce nelze ani s vypětím všech sil jakkoliv negativně kritizovatIMHO u TSB jsem za posledních cca 6-let, kdy u nich ročně utratím v průměru na 150tis., jedinkrát nemohl stěžovat na žádnou reklamaci. Všechny byly vždy vyřízeny minimálně podle platných zákonů a z toho titulu já osobně nedám na TSB dopustit a nadále zůstávají mým nejoblíbenějším prodejcem.
---------------------
Jen velmi obecně mohu sdělit, že popsané problémy opravdu nemusí mít na svědomí přímo konkrétní karta, ale cokoliv jiného. (kombinace ovladačů +her+napájení+atd). Nejvhodnější je kartu vyzkoušet v jiném PC, který evidentně pracuje v pořádku - u kamaráda). Jinak ale chápu tvoje rozpoložení, verdikt "neoprávněná reklamace" samozřejmě není nic příjemného pro kohokoliv.