Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Cus ludia,
chcel by som vediet od tych, ktory mate Q9xxx, ze kolko to nich tlacite voltaze a pri akej frakvencii. Dik
| Intel i5-2500K@ ...| 4x2048MB Corsair Dominator GT - CMG4GX3M2A2000C8 | Gigabyte P67A-UD4 | Gigabyte ATI 5870 | SSD Intel 510 Series 120GB | SSD Corsair CMFSSD-256GBG2D | SB X-FI Platinum Fatal1ty Champion | DvDRW Nec AD-7243S | Logitech G19 | Razer Naga | Lian Li V2110B | Corsair HX 620 | LCD HP LP2475W | D-Link DNS 323 - 2x WD 2TB S-ATA |
aaaa to jsi mi teda dal, ja ten dred cist nebuduuuu, je to silene uz jen ta jedna strana, a stejne mi ani tvuj prispevek nic nevysvetlil, nezlob se.
nejsem proti upgrade, ale byl bych rad aby se opravdu oplatil a nevisel jen ocima na tvem PVE (pohodli, vykon, e-penis)
proto se ptam co na tom behate..... protoze ja s zadnyma aplikackama na svym stroji nemam problem, jestli ti na jednom jadru jede winamp na druhem DC++ atd jak tam nekdo psal o tech apps tak v tom pripade padam do mdlob
diky za pripadne objasneni
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
nene jen si zahravam s myslenkou virtualnich serveru pro moje testovani, softiky uz delsi dobu nemam potrebu stahovat![]()
Naposledy upravil sasha; 21.07.2008 v 16:17.
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
Toz jsem se take vybavil jednim tim Q9300 kouskem. Pred instalaci jsem bohuzel svoji obstarozni desku ASUS P5B-E Plus byl nucen vybavit nejnovejsim BIOSem 0633 (BETA, z cehoz radost moc nemam, ale zda se, ze funguje OK).
V prumerne dobre vetrane skrini s timto nadherne cistym chladicem (AC Freezer; nemel jsem cas/naladu to cistit) mam pri stock frekvenci teploty:
IDLE 51°
BURN 62°
rozdil ve spotrebe IDLE > BURN je 32W
Teploty mereny pomoci MoBo a SpeedFanu (CoreTemp, Everest a RealTemp ukazovaly nesmysly), spotreba pomoci APC PowerChute. Burn jsem vyvolal pomoci dvou instanci Orthose s nastavenim odpovidajicich affinities.
Taktovat jsem nezkousel (proti duchu tohoto fora, ehm) - prijde mi zbytecne honit takovyhle kanon jeste nekam nahoru
.
Naposledy upravil WereWiking; 26.07.2008 v 16:59.
War. War never changes.
tak to ja si naopak hral![]()
Q9550@3995MHz (8.5×470MHz)
Asus P5E64 WS Evolution
Default VCore, Loadline calibration: performance
az bude trosku casu, budu si hrat dal ... zatim to staci ... ted resim, cim chladit chipset ...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)