Výsledky 1 až 25 z 71

Téma: 24"LCD MVA,PVA

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: 24"LCD MVA,PVA

Pěkná práce
    Jen se zeptám, zda ta dolní tabulka nemá mít popis jas (místo uvedeného kontrast)?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Pěkná práce
    Jen se zeptám, zda ta dolní tabulka nemá mít popis jas (místo uvedeného kontrast)?
    Spodní tabulkou jsem chtěl demonstrovat rozdíly mezi sousedními hodnotami Jasu při stejné velikosti konntrastu. Slouží jen pro ukázku, že při zvýšení jasu o 10 vzroste spotřeba cca o 3W při jakékoliv hodnotě kontrastu. Teda až na hodnoty jasu 90 a 100, kdy jsou rozdíly minimální.

Nápis sloupce Kontrast se vztahuje jen pro 1. levý sloupec. Chápu narážku. Název může být matoucí. Mno, možná by stálo tam dopsat Jas Rozdíl Xn+1 - Xn
    Při jakékoliv hodnotě kontrastu (čili v rozsahu od 0-100), ale stejné hodnotě jasu (např. 50) je spotřeba stejná, což dokazuje, že spotřeba je zcela závislá na hodnotě jasu.

Snad je to srozumitelné. Ještě se nad tím hluboce zamyslím . I mistr tesař se někdy utne.
    Still alive ...

Overil si ze spotreba je zavysla od toho ci je plocha biela alebo cierna? Lebo podla mna nieje, resp. zanedbatelne... Totiz IMHO spotrebu LCD urcuje hlavne vykon podsvietenia. Ale mozno sa mylim.
    Core 2 Quad Q8200 @ 3325MHz (1,28V) | Asus Maximus II Formula | Palit 9800GTX+ | 8GB A-Data 800+ EE | Noctua U12F | BenQ FP241W | Logitech MX518 | Logitech G11 | Logitech diNovo Edge

Citace Původně odeslal Pret Zobrazit příspěvek
    Overil si ze spotreba je zavysla od toho ci je plocha biela alebo cierna? Lebo podla mna nieje, resp. zanedbatelne... Totiz IMHO spotrebu LCD urcuje hlavne vykon podsvietenia. Ale mozno sa mylim.
    Nezjištoval jsem to. Měřil jsem ty hodnoty, když jsem měl na ploše Excel (3/4 plochy), zbytek tmavé pozadí - takže si myslím, že je to celkem reprezentativní.
    Still alive ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 24"LCD a projektor
    Založil Patrez v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 12.12.2007, 20:34

Pravidla přispívání