Výsledky 1 až 25 z 71

Téma: 24"LCD MVA,PVA

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: 24"LCD MVA,PVA

IMHO Dobre si si vybral. Tiez ho mam. V hrach nastav vertikalnu synchronizaciu a nemalo by to trhat. Tiez som sa stym stretol, asi nejaky synchronizacny problem v pocte FPS a obnovovacou frekvenciou. Max frekvencia pri 32 bitovych farbach a 1920x1200 je 60Hz, obycajne DVI viac nezvlada preniest. Takze aj max. FPS budes mat v hrach 60. Input lag je nieco ine... Minule som robil meranie oproti TN panelu a vyslo mi 20ms, ale naposledy oproti CRT a tam som na moje prekvapenie nameral 0, teda nic... neviem aky vplyv nato ma ze do ktoreho vystupu na GK zastrcim monitory. Ked ziadny tak si to viem vysvetlit iba tym, ze oproti TN-ku mal nahodou fazu obnovenia posunutu, ak take nieco existuje... neviem ci to riadi GK, alebo si to monitor spusta sam.
    Core 2 Quad Q8200 @ 3325MHz (1,28V) | Asus Maximus II Formula | Palit 9800GTX+ | 8GB A-Data 800+ EE | Noctua U12F | BenQ FP241W | Logitech MX518 | Logitech G11 | Logitech diNovo Edge

Citace Původně odeslal Pret Zobrazit příspěvek
    IMHO Dobre si si vybral. Tiez ho mam. V hrach nastav vertikalnu synchronizaciu a nemalo by to trhat. Tiez som sa stym stretol, asi nejaky synchronizacny problem v pocte FPS a obnovovacou frekvenciou. Max frekvencia pri 32 bitovych farbach a 1920x1200 je 60Hz, obycajne DVI viac nezvlada preniest. Takze aj max. FPS budes mat v hrach 60. Input lag je nieco ine... Minule som robil meranie oproti TN panelu a vyslo mi 20ms, ale naposledy oproti CRT a tam som na moje prekvapenie nameral 0, teda nic... neviem aky vplyv nato ma ze do ktoreho vystupu na GK zastrcim monitory. Ked ziadny tak si to viem vysvetlit iba tym, ze oproti TN-ku mal nahodou fazu obnovenia posunutu, ak take nieco existuje... neviem ci to riadi GK, alebo si to monitor spusta sam.
    Díky za tipy. Potestuju, pošteluju
    Možná je to jen můj pocit, že se to cuká, přece jenom hrát na 19" a 24"w je trošku rozdíl
    Still alive ...

Junior Member
    Věk
    43
    Vliv
    278

měl bych dotaz a předem díky za každé vysvětlení.
    Pořídil jsem si LG L245WP-BN s představou že mrtvý pixel nesvítí bílou barvou, ale mně tam přitom jeden pixel v levém dolním okraji obrazovky svítí stále bílou barvou. Jak to tedy je s mrtvými pixely na MVA/PVA technologii?
    You can't stop us!
    Intel Pentium Core2Duo E6550 2,33@3,33GHz (Conroe), 2x1GB Patriot (PDC22G6400LLK), Gigabyte EP35-DS3R (iP35), Asus EN8600GT Silent 256MB, HDD Maxtor DiamondMAX 10 (6Y120P0), 3x HDD WesternDigital (WD3200AAKS) in Raid 0 & 5, LG GH20NS10 DVD-RAM, case: Fractal Design Define R2 (power supply: SEASONIC S12II-430W ), LG L245WP-BN

Intel Pentium Dual-Core E2160 1,8@3,0GHz (Allendale), 2x1GB Kingston, Asaus P5K (iP35), HIS HD2600XT 512MB IceQ Turbo (830/1860), HDD Maxtor DiamondMAX 10 (6Y80P0), NEC 3550@4551 DVD-RAM, ATX MidiTower Case (350W Fortron), in case added 2xArticCooling 9,2cm, AOC 17" LCD

Celeron 566@707MHz, Soltek SL-62B, 256MB RAM, Hercules 3DProphet 4500 64MB TVOut, Maxtor DiamondMaxPlus 30GB, SB128, AOC 7Glr+

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    288

Ma niekto skusenosti s tymto monitorom ?
    http://www.sun.com/desktop/products/...4lcd/index.xml

Citace Původně odeslal puki Zobrazit příspěvek
    Ma niekto skusenosti s tymto monitorom ?
    http://www.sun.com/desktop/products/...4lcd/index.xml
    Zrovna nedávno jsem narazil na zmínku o něm na jednom anglickém fóru
    Prý (!) má strašně nízký input lag, je to ovšem dost drahý monitor. Jestli v USA stojí 800 USD, to u nás bude stát tak ~23000 Kč (~28000 SK?). Pokud se tu vůbec prodává. Jinak to vypadá jako další PVAčko.

Zkus být drsný a napsat SUNu, třeba se jim budeš zdát sympatický a odpoví ti Na mně vydlabali, když jsem chtěl hi-res logo k jedné jejich konferenci
    Naposledy upravil Biges; 29.05.2008 v 16:29.

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    288

No mozno sa mi naskytne nejaky kus za dobru cenu, tak skusam ci sa stym niekto nestretol v praci. Ono je to skor na profesionalne pouzitie, uz len tym nenatacacim stojanom.

Citace Původně odeslal puki Zobrazit příspěvek
    No mozno sa mi naskytne nejaky kus za dobru cenu, tak skusam ci sa stym niekto nestretol v praci. Ono je to skor na profesionalne pouzitie, uz len tym nenatacacim stojanom.
    No, popravdě bych čekal, že do profi prostředí by měl být nějaký snadna natočitelný stojan (nemusí nutně podporovat otáčení, prostějen aby to šlo snadno), zvláště u PVA a zvláště když je potřeba kolegovi/zákazníkovi něco ukázat. Být tebou, zkusím hodit dotaz semhle: http://www.hardforum.com/forumdisplay.php?f=78 , tam je hafo Amíků, snad tenhle monitor znají.
    NEC 2690 (25,5" H-IPS)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 24"LCD a projektor
    Založil Patrez v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 12.12.2007, 19:34

Pravidla přispívání