Tak uz ho mam na stole, obraz paradni.
To ze ma male body mi nevadi.
Prechazel jsem ze 17CRT a zvyknul jsem si na nej dabelsky rychle
Delam grafiku tekze barvy pro me byly dost dulezite a jsem s nimi spokojen.
Mel to byt hlavne monitor pro praci, ale zkusil jsem film v HD a rozhod jsem se ze uz pracovat nebudu a budu jen z postele koukat na filmy
Zatim jediny minus u me ma, ze nejde moc ztlumit jas.
No a takove off-topic minus je pristup pracovniku Plzenskeho Lenova centra...
Myslim, ze predvadeci centrum by mohlo byt trochu vybaveno na predvedeni monitoru, kdyz je prodavaji... Kdyz sem ho chtel ukazat, tak na se na me mracili, ze ho musi vyndavat. Testovali ho na nejakem vystavenem notebooku pres VGA... (Jelikoz me zajimala halvne ta ostrost pisma, tak mi to zas tolik nevadilo, ale stejne). Tak jsem si ho nechal zamluvit, ze si pro nej do tejdne kdyztak prijdu a jeste si ho otestuju (bylo to i proto, ze jim tozapojeni trvalo skoro hodinu a nemel jsem tolik casu). Coz jsem nevydrzel a sel jsem si pro nej druhej den, ze se jeste lip podivam, protoze jsem tam videl sem tam nejakou tecku, tak jestli to byla spina, nebo pixely (nechtel jsem na nej patlat a je jsem taky na nej nechtel nechat patlat, tak jsem si druhej den prines hadrik). A kdyz jsem ho chtel jeste otestovat, tak ta pani byla dost neprijemna, praskla tam s nejakyma casopisma co mela v ruce, pak mi pritahla tu bednu a ze mi to nezapoji, ze jsem ho videl vcera a ze tam vadne pixely za noc nenaskakaly... A ze to ani zapojit neumi...
Ale presto jsem si ho vzal, ze ho muzu do 3 dnu vratit bez udani duvodu...
Byla to opravdu jen nejaka spina, ale stejne me zarazi chovani pracovniku v oficialnim predvadecim centru...