tak tak, opravdu je ostry, asi ty problemy byla vadna serie, nebo podobne
tak tak, opravdu je ostry, asi ty problemy byla vadna serie, nebo podobne
Jo, ale kdy budu mit jistotu, ze uz je "vyprodana"? Nehodlam 3x vracet monitor. Na to nemam cas.
Pobliz neni zadny obchod, kde bych se mohl podivat, nikoho neznam, kdo by jej mel a v teto cene MVA (nechci v zadnem pripade TN) moc nesezenu.
Dopadne to tak, ze ho objednam, risknu to, v krizi vratim a uz jej nebudu nikdy chtit videt.
Poraďte mi.Nakrmí tenhle monitor v plném rozlišení tahle sestava - GK - Palit nVidia 6800GS, CPU Intel Pentium Prescott 3 Ghz HT, deska DFI LanParty 875 P-T , 4x512MB v dualu.
Bude to na tomhle makat a nebo mam smůlu a budu se muset spokojit s monitorem HP2207. Nejsem hráč.Koukám na filmy a dělám amatérsky grafiku. Sem tam si sice dám hru,ale spíš starší vykopávky.
Předem díky za info.
IMHO by neměl hrozit žádný problém, to rozlišení grafika zmákne. Akorát v případě starších her bude trošku problém.
a) grafika takový rozlišení hratelně nezvládne, záleží samozřejmě jak staré jsou
b) hra nativní rozlišení panelu ani nebude podporovat. Čím starší hra, tím pravděpodobnější, navíc starší hry často vůbec nepodporují širokoúhlá rozlišení
Závěr: ve hrách je dost pravděpodobné, že nativně nepojedeš, IMHO to zase taková tragédie není, z dobré hry to špatnou neudělá a naopak (ze špatné hry nativní rozlišení dobrou neudělá)
Takže ho mužu s klidným svědomím koupit?Jde mi defacto hlavně o to aby ve filmech nebyli v akčních scénách duchy a artefakty.
Jinak hry sou stářím v rozmezí 1 - 6 let. Ale jak říkám,hry hraju fakt jen svátečně.
Nedokážu ti odpovědět, nemám ho a tenhle thread nemám "načtený", takže si ho zkus projít, i když to nějaký čas zabere. Taky si přečti recenzi
http://www.svethardware.cz/art_doc-F...E002EFD93.html
Podle ní filmy úplně bezproblémové nejsou. Asi jsem ti tím moc nepomohl
Jinak s těma hrama. Hra která tohle rozlišení bude podporovat bude asi moc náročná na tvojí grafiku, nenáročná ho zase pravděpodobně nebude podporovat. Ale jak jsem psal, moje zkušenosti s hrama v nenativním rozlišení nejsou špatný, hraješ málo, takže tímhle bych si hlavu nelámal.
Nez jsem koupil druhou grafiku, jel jsem asi 10 dni na X600/64bit, bezna prace no problem a jedinna hra Enemy Teritory musela holt jit v nizsim rozliseni, coz nebyl takovy problem. Ted mam 2600XT, k ni pasujici (k te X600 novejsi myslim nesly) Catalysty umoznuji i obraz 1:1, a hraju hezky 1600x1200 a po stranach mam prouzky.
Jinac, po asi mesici muzu rict, ze jsem spokojeny a koupe nelituju
(na ty datumy pro Duracera mrknu az doma)
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
jakou to ma formu? cisel je na krabici plno...
Udelam to takhle
za kvalitu se omlouvam (PDA)
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
No jeste hledam porad info a nasel jsem celkem obsahle vlakno zde:
http://forums.lenovo.com/lnv/board/m...on&thread.id=2
Pravda umim prd anglicky, ale snazim se cosi vycist "intuitivne"
Treba se to nekomu bude hodit.
Tak jsem ho objednal tady:
http://www.aaacomputers.cz
ale zarazi me jejich reklamacni rad, tak ted resim, jestli jsem se neukvapil.
Cituji:
". Vrátit zboží může zákazník internetového obchodu www.aaacomputers.cz po odeslání žádosti o vrácení zboží na email: shop@aaacomputers.cz. Výrobek nesmí být použitý a rozbalený, v jiném případě nebude reklamace přijata a budeme po Vás nárokovat náklady spojené s reklamací, nebo Vám bude naúčtován poplatek za pronájem věci ve výši 20% kupní ceny"
Jak mam monitor vyzkouset, kdyz ho nerozbalim a nepouzijuJa to snad nakonec stornuju.
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
2007-11-03
2008-01-05
a panel je v poradku
Tak asi dve hodiny ho mam pred sebou na stole. Kdybych tuto diskusi necetl, nikdy by me nenapadlo hledat tam nejaky stiny, ono to cloveka tak zblbne, ze je vidi pak vsude. Ja osobne bych ale rekl, ze to OK a nevidim je. Posudte sami. Datum vyroby je: 28.1.2008
Zde foto:
Vse jsou to pisma velikosti 12 v zakladnim nastaveni (bez vyhlazovani), fotky jesou jen orezy + mirna komprese + 9% doostreni.
![]()
Naposledy upravil panet; 22.04.2008 v 21:00.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)