Výsledky 1 až 25 z 529

Téma: Lenovo L220x 22" SPVA

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    337

Standardní Re: Lenovo L220x 22" SPVA

Citace Původně odeslal Holda Zobrazit příspěvek
    jakou to ma formu? cisel je na krabici plno...
    Udelam to takhle
    za kvalitu se omlouvam (PDA)
    Citace Původně odeslal StanleyCZ
    "Je to klasickej 4433-HB2, datum výroby 28/1/2008"
    z te tve fotky vidim 4433HN2 a hlavne datum z prosince 2007. Mam pocit, ze ti co meli s obrazem problemy maji panel z roku 2008.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

No jeste hledam porad info a nasel jsem celkem obsahle vlakno zde:
    http://forums.lenovo.com/lnv/board/m...on&thread.id=2

Pravda umim prd anglicky, ale snazim se cosi vycist "intuitivne"
    Treba se to nekomu bude hodit.

Tak jsem ho objednal tady:
    http://www.aaacomputers.cz
    ale zarazi me jejich reklamacni rad, tak ted resim, jestli jsem se neukvapil .

Cituji:
    ". Vrátit zboží může zákazník internetového obchodu www.aaacomputers.cz po odeslání žádosti o vrácení zboží na email: shop@aaacomputers.cz. Výrobek nesmí být použitý a rozbalený, v jiném případě nebude reklamace přijata a budeme po Vás nárokovat náklady spojené s reklamací, nebo Vám bude naúčtován poplatek za pronájem věci ve výši 20% kupní ceny"

Jak mam monitor vyzkouset, kdyz ho nerozbalim a nepouziju Ja to snad nakonec stornuju.

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    301

Citace Původně odeslal panet Zobrazit příspěvek
    Tak jsem ho objednal tady:
    http://www.aaacomputers.cz
    ale zarazi me jejich reklamacni rad, tak ted resim, jestli jsem se neukvapil .

Cituji:
    ". Vrátit zboží může zákazník internetového obchodu www.aaacomputers.cz po odeslání žádosti o vrácení zboží na email: shop@aaacomputers.cz. Výrobek nesmí být použitý a rozbalený, v jiném případě nebude reklamace přijata a budeme po Vás nárokovat náklady spojené s reklamací, nebo Vám bude naúčtován poplatek za pronájem věci ve výši 20% kupní ceny"

Jak mam monitor vyzkouset, kdyz ho nerozbalim a nepouziju Ja to snad nakonec stornuju.
    to je snad v rozporu se zakonem
    ja bych to on nich nebral, pusobi to na me dost neduverive
    za rozbaleny produkt si muzou neuctovat max. 200,-
    to bych byl jeste schopen pochopit

to je jako kdyby ti nauctovali, ze se na to chces podivat v obchode, taky to musi rozbalit
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Řiď se zákonem, ten je platný Spousta prodejců se snaží podobnými "fintami" obalamutit zákazníky protože ti často neví na co mají právo.

Tak jsem tam zavolal.
    Prodejce sam mi rekl, ze "jejich" podminky jsou nadsazenejsi vice nez zakon, ze je to kvuli lidem, kteri kupuji tiskarny a pouzivaji je, nebo dataprojektory na prezentace a podobne.
    Ze jinak neni problem a ze klidne at zavolam a penize mi vrati bez komplikaci.

Tak uz to tak necham.

Az prijde, nafotim a poreferuju.

panet: ... víc než zákon Ach jo, děláš chybu, kup to raději na normálním shopu a ne u takových zoufalců a to bez ohledu na to, že nemají pravdu (anebo snad právě proto, že říkají něco takového)... nebo snad není na českém internetu dostatek rozumných eshopů?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    z te tve fotky vidim 4433HN2 a hlavne datum z prosince 2007. Mam pocit, ze ti co meli s obrazem problemy maji panel z roku 2008.
    ....uplny suhlas

Ten holdov model je uplne v poriadku.
    Naposledy upravil duracer; 21.04.2008 v 17:57.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Monitor Lenovo ThinkVision D221 22"
    Založil Peon v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.02.2007, 15:38
  2. 22" Samsung 225BW ver. 22" Asus MW221U
    Založil Visi v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 18:25

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání