Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Monitor na hry ?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Monitor na hry ?

Citace Původně odeslal notoric Zobrazit příspěvek
    Navíc tim jak byl obraz roztaženej tak normálně víš třeba kde maj nepřátelé spawn a pak taky víš kudy asi tak půjsou a do těch míst míříš - jenomže jak je to roztažené tak věci jsou tam kde nemají být. Někde jsem četl argument že toho vidíš víc do stran a za horizont. Řikam měl jsem s tim hodně problémy a nedal jsem skoro žádnej pořádnej frag, spíš náhody... Navíc i když to mělo 24" tak rozměry byly podivné, zdálo se mi to hrozně nízké. No každopádně tě nijak nechci odrazovat, je to můj názor. Nejlepší je si vyzkoušet co ti vyhovuje
    To hraješ CounterStrike nebo něco ještě staršího? Neznám jedinou hru, kde širokoúhlej monitor mění obraz.

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    To hraješ CounterStrike nebo něco ještě staršího? Neznám jedinou hru, kde širokoúhlej monitor mění obraz.
    CoD4, UT03, BF2, W:ET, CoD:UO

omg wtf imho nelol?
    Nerozumím tvým slovům cizinče.

Chtěl tím říct Call of Duty 4, Unreal Tournament 2003, Battlefield 2, Wolfenstein Enemy Territory a Call of Duty: United Offensive
    • Dell XPS M1210 (C2D T5500@1.66GHz undervolted to 0,95V, 2GB DDR2-667, 250GB 7200rpm HDD, GMA950, Win 8 Pro)

Pokud je to na hry, tak to asi nějaký TN panel, i když PVAčka už také nejsou na hry špatná.

20" 1600x1200 jsou většinou pro grafiku, nedělají se s oheldem na hry. Možná ještě tak ten Samsung.

Jinak bych si asi vzal 24" s tím, aby uměl zobrazovat nižší rozlišení 1:1, tj. bez roztahování. Prostě budou po stranách černé pruhy. To zvládají i ty, co jsem zmínil výše.
    NEC 2690 (25,5" H-IPS)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. [02/05] Jakej vybavenej 19" LCD na hry?
    Založil dwo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 22.02.2005, 22:53

Pravidla přispívání