Citace Původně odeslal Warran Zobrazit příspěvek
Můžeš být prosím specifičtější? Taky budu kupovat monitor na hry a měl jsem spadeno na 24" Samsung. Tak proto mě to zajímá.

Jinak špatný by možná nemusel být 20" Samsung SyncMaster 204B. Celkem si ho myslím chválili na pct, ale není to test sondou, jen "by voko".
Ovšem na czc si lidé stěžovali na jakési výpadky obrazu. Je to taky dost starý model, ale klasické 20" 4:3 se už myslím moc nedělají.
Nic jiného mě nenapadá.
Jo určitě. Hraju vpodstatě jen FPS akce, trenuju 4 hodiny denně. Prostě mi to na tom širokohlém panelu připadalo jako kdych se koukal z nějakýho okna v ponorce nevim jak to popsat, hrozně nepřirozený. Navíc tim jak byl obraz roztaženej tak normálně víš třeba kde maj nepřátelé spawn a pak taky víš kudy asi tak půjsou a do těch míst míříš - jenomže jak je to roztažené tak věci jsou tam kde nemají být. Někde jsem četl argument že toho vidíš víc do stran a za horizont. Řikam měl jsem s tim hodně problémy a nedal jsem skoro žádnej pořádnej frag, spíš náhody... Navíc i když to mělo 24" tak rozměry byly podivné, zdálo se mi to hrozně nízké. No každopádně tě nijak nechci odrazovat, je to můj názor. Nejlepší je si vyzkoušet co ti vyhovuje