No já mám zatím ještě Olympus 760 UltraZoom a protože tam objektiv nikam nezaleze, tak ikdyž to je stále kompakt, už se na to ty holohlavý bezmozci dívaj divně a jeden dokonce řekl že NE.
FAKT: jakmile se začneš rozčilovat nebodokonce hádat = 100% tě pak nepustí, jen kvuli tomu aby morálně nad tebou vyhrál

čili, tehdy mi řekl že mám plechovku redbullu a foták co se jim zdá že už je moc velkej. A já na to chlapi neblbněte, redbula jsem koupil támhle u toho stánku který patří ke stanovému městečku, čili v podstatě stále v tomto areálu, a hned ja vlezu za tyhle vaše ohradníky, další si mohu koupit támhle u toho stánku o 10m dál. Tak to prosím neřešte.
A co se týče foták, včera i předevčírem jsem tu s ním byl taky a nikdo nic neřekl. Nevím tedy proč by to mělo dnes vadit.

Každopádně pravda je taková, že security firmy začínají rozlišovat zdali kompakt má manuál či nikoliv. A podle toho často rozhodují...
Jak tam vidí na kolečku A,S,M tak maj občas problém.

A jinak komerční zneužití... Freeku je mi jasný že si chceš fotit pro sebe, ale jsou tam i akreditovaní fotografové, kteří zaplatí docela nemalé peníze aby mohli fotit (pravda ti mohou i do zákulisí...) a pak se snaží vydělat na tom že své fotky prodávají do novin a časopisů. A ty bys nedal ani korunu a pokud bys dal své výtvory na NET mohl by se ti např ozvat někdo z redakce že chce koupit tvé fotky. Příklad.

Ale stejně si myslím že to celé je blbost, dnešní minikompakty co se vejdou do kapsy maj už skoro 10Mega - zoom jim vyleze až snad na 10x optickej a mě by se svým olympusem 3,2mega vyhazovali...

Citace Původně odeslal fr33k Zobrazit příspěvek
stál čekám že někdo řekne - hele, muj kamarad Cenda pracuje v tady tomhle casaku, on ti to zaridi"
jak říkám, musel by za tebe někdo něco zaplatit... né jen zařídit...