Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
Jako musim uznat, ze to je pekna hracka, ovladani ma hodne vychytane, na tom fakt zamakali. Prave proto me stve, ze to neumi zcela zakladni funkce. smsku cas od casu preposlu, MMSku obcas dostanu a poslu, videjka natacim docela casto a hledat v mojim telefonim seznamu, kde je asi 600 kontaktu, se jinak nez pomoci pismen vazne neda. Asi nejhorsi je ale psani smsek, mozna ze se na to da zvyknout, ale ja na tom psat moc neumim. Pokud se daji vsechny zminene nedostatky doinstalovat, o cemz slysim poprve, pak to pro nekoho muze byt pekny stylovy telefon. Pravda je ze filmy se na tom sleduji bajecne, web je take dost dobry.
Prave ze ty zakladni funkce ma IMHO o dost vychytanejsi nez bezny telefon. Nebo myslis ze preposilani smsek je nejaka masove pouzivana funkce? Ja osobne jsem ji nepouzil snad nikdy v zivote...

Jak uz jsem napsal nahore, neni to moc telefon na praci (uz kvuli tomu seznamu, sam mam teda v seznamu asi 300 lidi a vyhledavani mi nedela problem, ale chapu ze pri tisicovce lidi uz to muze zdrzovat), ale jako stylovka na bezne pouzivani a zabavu je super.

PS: jo preposilani smsek se da doinstalovat (napr. aplikace SMSD), mmsky taky (SwirlyMMS), nataceni videa taky (ShowTime - rozliseni 320 x 627, ale placena).