Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
[FLAME]
pozor pozor, evropska verze noveho iphonu bude umet, verte neverte, vyhledavat podle pismen v telefonim seznamu!!! Tim se IMHO tento "telefon" dostane na zakladni funkcni uroven mobilu pred deseti lety a mozna i zacne byt pouzitelny Ze by do nej dali GPS, tak daleko jeste zapadni soudruzi nejsou, ale treba to jednou take bude... a mozna bude umet i preposilat smsky, coz je, uznejte sami, hodne revolucni funkce, jak to bude s natacenim videi netusim...
[/FLAME]
Tak si kup nějáký moc hezký HTC a nebrblej íčko je IMHO prostě telefon co se odlišuje ovládáním a designem od zbytku trhu a holt to není pro každýho. Že neumí přeposílat sms, kolikrát jsi to použil? Já jsem si teda jistej že ty je přeposíláš v podstatě denně, ale já jsem třeba tuhle funkci ještě v životě nepoužil (MMS taky ne ale to už je ot ) To samý ten seznam proč bych ho procházel podle písmen, když to jední prstem prolítnu celý a najdu rychlejc? Já nejsem nějákej zarytej příznivec iphonu, zatím ani nevím jestli pořídím, ale musel jsem si trošku rejpnout