Výsledky 1 až 25 z 32

Téma: Jak vyhodit peníze do kanálu - testery zdrojů za pár stovek Kč.

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince
    Vliv
    300

Standardní Re: Jak vyhodit peníze do kanálu - testery zdrojů za pár stovek Kč.

Citace Původně odeslal Rainbow Zobrazit příspěvek
    To, ze zdroj funguje, zistis kusom drotu. Vacsina zdrojov bezi aj naprazdno a este som nevidel zdroj, ktory by bezal a niektora vetva by nemala napatie.
    Před tvými znalostmi kolbouk dolů, o tom žádná, ale zdrojů, s nefunkční jednou větví jsem taky viděl už pěknou řádku

edit: a k těm testerům, je jasné, že to nezměří zátěž(stabilitu), na zátěžové testy máme vlastní výrobek a je to krabice podstatně větších rozměrů, ale tyto delock testery používáme taky a to právě k tomu, že to jednoduše detekuje funkčnost všech větví a zároveň to změří podpětí/přepětí na jednotlivých větvích. Pro rychlý test funkčnosti zdroje naprosto dostačující, pro zátěžové testy to prostě není určeno.

edit2: a například ty "populární" testy zdrojů na svethardware jsou technicky na velmi dobré úrovni a jejich výsledky se většinou shodují s četností reklamací jednotlivých značek u nás ve firmě.

edit3: -HoNY- vzhledem k tomu, že si znovu čtu tvůj post, a sám tam vypichuješ, že tester je "robustní zkoušečka napětí zdrojů".... pak věru nechápu smysl tvého obsáhlého postu, aneb co jiného od toho čekáš, napětí na větvích to změřit umí
    Naposledy upravil Millisx; 21.05.2008 v 23:12.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Občanský zákoník? -prodejci na to neslyší !!!!!!!!!!!!!!!!
    Založil Ištván v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 23.06.2010, 00:40
  2. Co si myslíte o těchto sestavách
    Založil MMMMM v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 30.08.2007, 18:14

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání