Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Apple iPhone - ANO či NE!

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member
    Věk
    41
    Vliv
    280

Standardní Re: Apple iPhone - ANO či NE!

Mam iPhone od rijna, takze moje (ciste subjektivni) zkusenosti:
    - je proste krasny a pritom hodne odolny - nosim ho bez obalu v kapse a jeste neni ani trochu skrabnuty
    - ovladani je po kratkem zvyku nejlepsi co jsem kdy vyzkousel, je intuitivni, telefon reaguje hned (ne jako u symbianovych Nokii nebo WinMobile), da se ovladat jednou rukou
    - POTREBUJE datovy pausal - fakt si nedokazu predstavit jeho pouziti bez dat, prijdes o vetsinu jeho vyhod (perfektni prohlizec safari, maily, mapy atd.), maximalne pokud se pohybujes v oblastech kde je free wifi
    - vydrz cca 2 dny pri (20 min volani/den, zapnute wifi, par hodin hudby)
    - co se tyka funkci - pokud chces telefon na praci, tak tohle asi NENI telefon pro tebe
    - taky to neni telefon pro toho kdo chce mit v telefonu milion funkci ktere vyuzije 1x do roka - iPhone ma (v zakladu) jen ty nejpouzivanejsi, ale zase je ma zpracovane opravdu do detailu
    - ad novy software: oficialne to zatim porad nejde, neoficialne uz je urcite par stovek, ne-li tisic aplikaci, od uplnych blbosti az po hodne uzitecne doplnky. Nejjednodusi je instalace pres aplikaci installer - nepotrebujes k tomu nic, jen pristup k internetu, v installeru si vyberes kterou aplikaci chces, stahnes a nainstalujes.
    - ad soubory pres BT: zatim to opravdu neumi
    - koncem cervna apple asi oficialne uvolni plnou verzi SDK a zprovozni aplikace pro iPhone - takze pak zacnou vyvijet i velke firmy, a softwaru jeste hodne pribude

Co me na nem vadi:
    - neumi copy/paste
    - safari sice umi taby, ale neumi otevirat linky do noveho tabu (resp. umi s nejakou dodatecnou aplikaci, ale je to opruz)
    - vydrz by mohla byt vetsi, nekdy kdyz zapomenu nabit a dalsi den hodne volam tak mi i umre
    - zatim neumi pripojeni k wifi s radius serverem - ale to je jen otazka casu az oficialne predstavi firmware 2.0, ktery to uz umi
    - neumi exchange - stejne jako predchozi, fw 2.0 uz to umi
    - neumi 3G, jen edge (mam o2 ktery ma edge jen malo)

Celkove jsem zatim hodne spokojeny, a nemenil bych ani za nic. Funkcne jsou sice lepsi telefony, ale co do uzivatelske privetivosti to je nejlepsi telefon

PS: Jak pise PetrT - ted o nem ale opravdu nema cenu uvazovat, jedine za extremne dobrou cenu (tak 6k) - 9.6 apple predstavi iPhone 2.0, ktery bude umet 3G a kdovi co jeste

Citace Původně odeslal Luk(y)isek Zobrazit příspěvek
    Uz nejakou dobu premyslim o iPhonu,ale stale se mi ho nechce moc porizovat. Podle ruznych info ktery jsem precetl je v nekterych ohledech dobry,ne-li vyborny,ale pak ciste obycejny veci,ktery umi nejaka "zakladni" Nokie uz neumi. Neco jsem o nem precetl, ale preci jen bych to radeji slysel od nejakyho uzivatele.
    Chtel bych proto poradit (nejlepe od nekoho kdo ho ma/mel) jaky iPhone je,co umi a neumi. Zajima me take,jestli je pravda ze neumi odesilat obrazky a dalsi veci (soubory,atd.) pres Bluetooth a taky jak je to s instalaci dalsiho SW.
    Tak piste nejaky info a rady,treba to zkusim.Diky
    Naposledy upravil sendik; 21.05.2008 v 22:14. Důvod: edit:ty jo to sem se nejak rozepsal...a s tolika chybama..opravuju :)
    FUN: Core i5-2500K, CM Hyper 212+,ASUS P8Z68-V PRO, CORSAIR 8GB DD3 1333MHz, ASUS ENGTX560 Ti DCII 1GB, Samsung F1 1TB, 2x2TB WD RAID 1, WD MyBook Premium ES 500GB, Samsung SH-S183L, Seasonic S12 430W, Fractal Define R2 & HP LP2475w, Logitech Z-5400, Logitech Cordless Desktop MX5500 Revolution
    WORK1:Lenovo T61 - C2D T9300, 2x2GB DDR2 533 MHz, 80GB Intel X25-M, quadro nvs 140M 128MB, DVD+-RW DL, 15.4'' WSXGA+, TPM + FPR, Win7 Pro
    WORK2:MacBook Pro - Core i7 2720QM 2.2 GHz, 8GB DDR3, 180GB OCZ Vertex2, Radeon 6750M 1GB, 15.4'' WSXGA+ glossy, Mac OS X Lion

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ - Ctete prvni [UPDATE 25.11.2004]
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.10.2006, 22:40
  2. Skrývání emailu, ano či ne?
    Založil Smitka v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 29.06.2006, 14:59
  3. 5.1 sluchátka Zalman: ano, či ne?
    Založil tnf v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 5