Tzn. že to jsou nějaké americké/čínské verze nebo co?A vadí resp. může to něčemu vadit/býti ke zlu?
Vozem WRC NB jezdit nebude, ta odolnost byla myšlena tak, že prostě vozit ho autem po našich cestách a polních uličkách není jako ho s sebou nosit do práce, když jedu trolejbusem. To že nebude lítat prostorem vozu nemohu zaručit. Někde jsem tu zahlédl zmínku o "křehkých" plastech (bylo to u Acera nebo ASUSe), tak prostě aby to byl notebook otloukánekU nějakého dražšího tuším Lenova psali o hořčíkovém rámu (je mi jasné, že tenhle ho mít nebude), tak nevím jestli je klasika železný anebo jestli se třeba dělají rámy z nějakého tvrzeného plastu... v NB se opravdu nevyznám.
Tento HP 9595 se mi líbil kvůli ceně, značce a parametrům, ale říkal jsem si že je to příliš krásné na to, aby to nemělo nějakou "pihu na kráse". To rozlišení mi přijde v poho, když si vezmu že stolní 17" LCD má 1280 x 1024. Nebo je v tom problém?
A co bys teda vybral za danou cenu ty (vzhledem k parametrům asi něco bazarového)?