Výsledky hlasování: Jaké repro jsou nejlepší pro Hudbu, film, hry

Hlasující
1075. Nemůžete hlasovat
  • Logitech Z-5300

8 0,74%
  • Logitech Z-640/560

5 0,47%
  • Genius 5300/5100

1 0,09%
  • Genius 5.1 HT (a podobný od G)

12 1,12%
  • Creative Inspire xxx

5 0,47%
  • HomeMade

16 1,49%
  • 1 028 95,63%
Výsledky 1 až 25 z 262

Téma: Poradna - Jaký repro na Hudbu/film/hry - porovnávání, koupě

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Poradna - Jaký repro na Hudbu/film/hry - porovnávání, koupě

Sám za sebe může vřele doporučit Logitech Z-3e/Z-4e. Pokud nemáte možnost u počítače efektivně rozmístit reproduktory v konfiguraci 5.1 (jako například já), tak jsou výše zmíněné modely v kategorii 2.1 reproduktorů v poměru cena/výkon vynikající volbou pro univerzální použití.

Oproti modelu Z-3e má Z-4e navíc následující:
    - ovladač basů na DO
    - konektor na mikrofon na DO
    - 2 tlakové reproduktory na každém satelitu (Z-3e má jeden)
    - cca o 400 Kč vyšší cena

V ostatních aspektech jsou modely víceméně stejné. Já jsem sáhl po "vyšším" modelu z následujících důvodů:
    - ovladač basů na DO se hodí pro pohodlné ovládání basů, takže pokud si s basy hrajete tak často jako já (večer je vždy třeba je postupně tlumit, protože basy se jak všichni víme šíří všesměrově a sousedi mají jen jedny nervy), určitě zainvestujte do novějšího modelu
    - hráči využívajícímu TS, popřípadě náruživému Skyperovi dokážou konektory na headset v DO výrazně ulehčit život

Pokud se vám tyto dvě výhody jeví jako zanedbatelné, nemáte důvod si připlácet a právě pro vás je určen starší model Z-3e.

Reproduktory mám teprve pár dní, ovšem doposud jsem 100% spokojen. V satelitech neregistruju ani náznak šumu, a to ani když si je připlácnu na uši jako sluchátka, což se mi ještě nestalo (předchozí Creative Inspire T5800 šuměly jak havajskej příboj). Reprodukce zvuku ve filmech/hrách/mp3 je vzhledem k cenové kategorii plně uspokojivá. Výšky, středy i basy na mě působí celkem vyrovnaně. Se středy a výškami jsem spokojený a basy si reguluji dle pořeby. A tohle všechno skvěle funguje na integrované zvukovce. Doporučuji.

Poslední odstavec berte s rezervou jakožto subjektivní názor naprostého laika
    Naposledy upravil kaozz; 16.05.2008 v 15:31.
    Phenom II X4 955 BE + CoolerMaster Hyper 212+ | Asus M4A79T Deluxe - AMD 790FX | Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600 MHz | Asus EAH6850 DC​/2DIS​/1GD5​/V2 + LG Flatro​n W2220P​-BF | Kingsto​n SSDNow V+100 Series ​- 96GB + Samsung SpinPoint F3 500GB SATA II | DVD RW LG GSA-4167B | Asus Xonar DG + Logitech Z-4e 2.1 + Koss SB/40 | Corsair Vengeance M90 + Logitech UltraX | Thermaltake Dream Tower Soprano VB1000SNS + Enermax Liberty EL500AWT 500W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání