Výsledky 1 až 25 z 39

Téma: Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Zyxel P-660HW-T3 neustale restarty

Mam stejny modem, jen O2 ISP. FW je primarne delano pro O2, a pokud tam nemas novy firmware z cervence 2007, bude to delat porad. Firmware je pro O2, slouzi ale pouze k prednastaveni parametru WAN pripojeni. Ty firmwary jsou dva, jeden pro O2 TV (s blokovanim 2 portu LAN pro IPTV a tel.), druhy firmware pouziva vsechny porty jen jako LAN. Po napojeni linky v modemu staci prenastavit hesla, PPPoE je stejne pro CR shodne.Lisi se jen DNS servery, ktere pri DHCP neni nutno vubec zadavat (ale je mozno).

Modem je navic znam malou pameti a linux, ktery to vse ridi odesila do teto pameti parametry pripojeni. Vse se zhorsi zapojenim indexovani nebo nedejboze logovanim do souboru - vypnout !

V dobe zruseni tzv. FUP v dubnu t.r. zacalo O2 uplatnovat rizeni toku (coz je totez), nejsem tim omezen, protoze mam jejich nejdrazssi tarif ale presto rano a vecer restart je pravidelnou soucasti hry. Pokud ma ISP pronajate linky od O2 (tech je vetsina), tak se to tyka vsech.
    *Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
    Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
    ---------------
    DAW studio

No rozhodne co se modemu tyce, ten by se nemel sam restartovat nikdy, ISP to nadalku neumi. Pokud se tak deje, je neco spatne.
    U Zyxel P-660HW-T3 v1 stacilo nahrat origos FW ze starnek vyrobce, ale obvykle fungoval tak jak byl.
    Bohuzel u Zyxel P-660HW-T3 v2 (nikoliv V1) to je celkem bezny, zvlaste v nekterych konfiguraci WiFi. Zatim posledni FW upraveny pro O2 je z 14.4.08, ale je neoficialni, takze nejde nikde stahnout.
    Taky nekdy pomuze vypnout druhy SSID na WiFi (to pro VoIP) a vypnout mapovani portu.
    Jinak jestli se nepletu, ty 2 porty pro TV si muzes v menu modemu nastavit pro internet, takze v tom problem nevidim.
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Koupil jsem tento modem od O2, protoze mam od nich internet i TV a potreboval jsem navic WiFi.Necely mesic jsem ho testoval a behem teto doby po cca 2 hodinach provozu samy restart.Po precteni prispevku na tomto foru,jsem zavadu nahlasil na lince pro zakazniky O2.Operator mi zdelil,ze se nejprve zameri na kontrolu linky a ze mi daji vedet.Nicmene i po kontrole linky ten samy problem s restartem modemu.Po druhem nahlaseni zavady,me poslal operator reklamovat modem k prodejci.Tam jsem za vratnou zalohu dostal ten samy,jeste zabaleny modem,do doby nez se vyridi reklamace.Zapojil jsem testuji a zasnu.Modem jako z jine lihne a to zejmena diky verzi firmware.Reklamovany model mel verzi 3.4O(UU.7) 12/27/2007, a nikde sem nenasel upgrade novejsi.Tento zapujceny ma verzi 3.4O(AXJ.1) 04/18/2008, je v nem k dispozici vice funkci a nastaveni,ale hlavne VSE FUNGUJE JAK MA.

Já jedu na ZyNOS F/W Version: V3.40(UU.7) 11/15/2006 už víc jak rok a slovo restart neznám. V podstatě ani nevím, že nějaký router mám.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

No tak to se ti dostal do rukou zrovna model, kterej se poved.Jinak kdyz se zada do vyhledavacu Zyxel prestige 660HW-T3-V2,tak ho moc majitelu nechvali,spis naopak.
    Naposledy upravil Vondr; 28.05.2008 v 21:56.

To je možný. Na druhou stranu, komu doma funguje tak že o něm ani neví, tak nikam nepíše a tak jsou vidět především negativní ohlasy a problémy (jako u všeho).
    Tak snad jsem to nezakřiknul.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nastaveni verejne IP - Zyxel Prestige 660HW
    Založil thoosah v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.06.2006, 21:09

Pravidla přispívání