pravdupovediac neviem o nijakom cloveku co by taktoval takymto stylom (plne nalozena doska komponentmi). najcastejsie som sa stretol s tym ze ludia mali grafiku, procak a 128/256 mb ram v jednom banku...

tak sa dalo zistit aku frekvenciu utiahne doska a procak lebo je to povazovane za najpodstatnejsie. faktory ktore by taktovanie mohli obmedzovat (ci uz vela ram alebo hlavne PCI zariadenia) sa obvykle pocas OC odstranovali.

ja mam ale overene ze jedina vec ktora obmedzuje je kapacita RAM pri maximalnych frekvenciach, pricom kriticky sa este prejavi teplota prostredia pre procesor...

zatial som mal na 161 mhz fsb a 1,625v problem az pri 41 stupnoch kedy som ventilator dal na minimum otacok - aj to len drobne pady aplikacii. bezne teploty na cpu su aj pri vyssich teplotach od 33 do 36 stupnov a stale mozem pridat trochu voltov na jadre...

celkovo to zatial vychadza ze konecna hranica systemu bude na tych 158-164 Mhz. jak pre procesor tak pre ram +- teplota vzduchu - holt len chcem dosiahnut lepsie vyvazenie a mat ramky stabilne na rovnakych frekvenciach a teplotach ako cpu.