Nemam rad tvuj konfrontacni styl psani. Takze posledni reakce ode mne. Budu se snazit byt strucny:
1. fackovat se nebudu. Vystup Wordu a TeXu od sebe poznam a pozna ho vetsina lidi. Reknou ti treba jen, to je nejake hezci... Uvazuju stranku textu, ne obrazku, tabulek apod. Jestli to nepoznas ty, novinar, tak je neco spatne.
2.Nechapes duvod proc by byl student penalizovany za pouziti softu? Ja taky ne, ale je tu kolonka graficka uroven prace a tam to hodnoceni proste patri, protoze kvalita sazby je u Wordu znatelne horsi.
3. Moji pritelkyni, kdyz psala DP, jsem nechal psat v Texu, naucil ji za 10 minut zakladni prikazy pro odstavce, zvyrazneni apod. Ve finale jsem na tom stravil dalsich 10 minut vlozenim obrazku, osetrenim deleni slov atd. Byla velmi spokojena a u TeXu zustala i pri praci v zamestnani.
4. Psat primo v TeXu neni kravina, ale denni chleba rady lidi. Vem to na vedomi, je to realita.
Ostatnim se omlouvam za mirny OT, ale kdyz vidim "Word" a "DP,BP" tak se mi jezi chlupy a pohled "z druhe strany" proste musim prezentovat. Camillek>Prijemne psani