jak to delam v eye one match abychom predesli nedorozumeni

1. advance
2. LCD
3. nastavim white point 6500K, gamma 2,2, lumi na 120cd/m
3. prilozit sondu
4. nastavit kontrast na 100% potom v osd monitoru stahovat kontrast az bude v zelenem poli na 0. dat stop
4. nastaveni barev davam RGB custom. v osd monitoru nastavuji R, G a B zvlast tak aby vsechny tri byly opet na 0 v zelenem poli.
5. nastavit v osd menu jas na 0. pote zvysuji az k 120cd/m.
6. pak probiha samontny measurement (mereni) cca 5-10min.
7. pak je summary screen kde si muzu dat pro zajimavost before/after no a davam save. barevny profil se mi ulozi jako default v color managmentu. vetsinou jako datum*icc

ten to postup je teda chybny nebo ne? jiny ani s timto softem nejde.
zkusim to teda jeste pouzivat s tim screen managerem

nerozumim tomu jak pises "Doporučuji použít ICC profil vygenerovaný výrobcem" takze jako nakalibrovat ulozit ten z eye one match a pak prepsat tim original od eiza? takhle asi ne co?

rikas, ze to teda nema moc smysl kalibrovat nejake 8-bit shity ale pravda je, ze po zkalibrovani kdyz jsem si vyfotil v praci jednu delici pricku od Vitry ktera ma takovou divnou cervenou (trochu cihlovou) tak na LCD (BELINEA - MVA) ta barva vypadala stejne a o TO MI SLO. takze pro me to byl urcite velky prinos zkalibrovani. predtim ta cervena byla spis ruda nez cihlova.

a jeste k tomu S2031W kde beres to ze to je 14bit na strankach pisou 10bit.

posli pls link na ten screen manager na googlu je pouze nejaka verze 1.0 a ta nejde stahnout. DIK