Výsledky 1 až 25 z 529

Téma: Lenovo L220x 22" SPVA

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    301

Standardní Re: Lenovo L220x 22" SPVA

no ja jsem si to oduvodnil tim, ze Lenovo je technologie S-PVA a HP LP2065 je S-IPS
    jinak fakt nevim

opet ale musim dodat a rad to zopakuju, ten panel je dobrej, jsem rad ze ho mam
    jeste bych ale zkusil HP LP2465, ale na to uz by nebyly penize
    a taky si myslim, ze by to bylo stejny, akorat o 2'' vetsi
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    no ja jsem si to oduvodnil tim, ze Lenovo je technologie S-PVA a HP LP2065 je S-IPS
    jinak fakt nevim
    To jakože IPS je ostřejší než PVA? Tak to snad ne ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Věk
    41
    Vliv
    301

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    To jakože IPS je ostřejší než PVA? Tak to snad ne ...
    jo presne tak
    aspon u me to tak je, nevim proc to tak je
    nemam duvod si vymyslet
    se klidne stav do Brna

Já ti neříkám nic o vymýšlení, jen říkám, že přenášet a generalizovat rozdíl ve dvou kusech monitorů na technologii panelu je velký omyl, protože to tak fakticky prostě není. (teď ponechávám stranou, že může být na jednom vysolený pochybný parametr "sharpness", atp.)
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Věk
    41
    Vliv
    301

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Já ti neříkám nic o vymýšlení, jen říkám, že přenášet a generalizovat rozdíl ve dvou kusech monitorů na technologii panelu je velký omyl, protože to tak fakticky prostě není. (teď ponechávám stranou, že může být na jednom vysolený pochybný parametr "sharpness", atp.)
    tak byl to asi blabol, ale ja nevim jak si to vysvetlit
    mam oba pripojeny pres DVI konektory, protoze moje HD3780 ani jiny nema, pres DVI nelze menit ostrost
    kdyz to zapojim pres ANALOG, tak sice muzu menit ostrost, ale je to v pruzich, neni to po celym panelu, coz je jeste horsi

ja jsem asi puntickar, proto se chci jit podivat k nekomu kdo ma tento panel at to taky vidim i jinde, nebo at nekdo prijde ke me a rekne me ze to je normalni a ja budu mit klid
    uz jsem rekl i brachovi, aby se stavil a mrkl na to, mati ani tata to proste nepoznaji

ja jsem mel proste nejakou predstavu, ktera se nechytla, tak me zajima proc, a jestli je to normalni, tak se proste ptam kolem

muzete nekdo vyzkouset, kdyz date na DVI jiny rozliseni nez nativni, jestli se vam to zmeni i v OSD menu?

Standardní

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    tak byl to asi blabol, ale ja nevim jak si to vysvetlit
    mam oba pripojeny pres DVI konektory, protoze moje HD3780 ani jiny nema, pres DVI nelze menit ostrost
    kdyz to zapojim pres ANALOG, tak sice muzu menit ostrost, ale je to v pruzich, neni to po celym panelu, coz je jeste horsi

ja jsem asi puntickar, proto se chci jit podivat k nekomu kdo ma tento panel at to taky vidim i jinde, nebo at nekdo prijde ke me a rekne me ze to je normalni a ja budu mit klid
    uz jsem rekl i brachovi, aby se stavil a mrkl na to, mati ani tata to proste nepoznaji

ja jsem mel proste nejakou predstavu, ktera se nechytla, tak me zajima proc, a jestli je to normalni, tak se proste ptam kolem

muzete nekdo vyzkouset, kdyz date na DVI jiny rozliseni nez nativni, jestli se vam to zmeni i v OSD menu?
    ..suhlas s tebou
    Ja som tiez co sa tyka LCD mitorov trocha puntickar(za posledne tri mesiace som uz vymenil dva modely a teraz mam tento avsak tentokrat nanestastie z kamenaku) a musim povedat ze sa mi tiez zda byt toto LCD malo ostre. Cakal som proste viac. Neostrost najviac pocitujem pri ciernych pismenach na bielom podklade. Zda sa mi akoby NAD ciernymi pixelmi pismien vznikal jemny tien.

Skuste niekto co mate tento monitor odfotit vo vyskom rozliseni (8mpix) a v supermakre nejaky text. Na tej fotke by malo byt detailne vidno ci sa jedna o rozostrenie alebo chybu zraku uzivatela.

...no pozeral som sa na pismo aj pod LUPOU, skumal som to zdanlive rozostrenie cca pol hodinu a je to tak ako som povedal pred tym.
    Rozostrenie je ma severny smer a je dosledkom toho ze biely pixel ktory je na sever od svojho cierneho suseda ako obsahoval 3x4 "mensich pixelov" a jeden znich akoby sivietil na cierno.
    ...podotykam ze som na to cumel s lupou dost dlho kym som to objavil a jed dost mozne ze clovek so slabsim zrakom by to nepostrehol tak ako aj cele rozostrenie.

...no niekedy sa nevyplaca mat vyborny zrak
    Naposledy upravil AjsTi; 07.03.2008 v 14:53. Důvod: ESTE RAZ A NAPOSLEDY POUZIVAJ EDIT !

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Monitor Lenovo ThinkVision D221 22"
    Založil Peon v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.02.2007, 15:38
  2. 22" Samsung 225BW ver. 22" Asus MW221U
    Založil Visi v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 18:25

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání