jasan, ale to je prave videt jaka je to firma
kdyz se budou tak blbe vymlouvat, tak asi stoji za prd(ta firma)
myslim ze uz to tam maji dost dlouho, aby je na to nekdo upozornil
ja prave vybaluju Lenovo, v prodejne me to ukazali, byla tam chybicka v obraze, ale nastesti jsem byl s brachou, kterej to prejel nehtem a je to OK
to jsem teda nikdy nevidel
uz v obchode mel ten monitor super barvy![]()
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
no jasne, ale byl jsem ujisten, ze to byl jen bordel, kterej tam drzel na fest
takze ja doufam, ze to bude OK
zapojeny to mam, obraz se me zda trosku neostry, tak snad ovladace monitoru pomuzou
EDIT: tak jsem delal vsechno mozny, ale nepodarilo se me to zaostrit k dokonalosti
mam to postaveny vedle HP L2065 a je to videt na prvni pohled
HP ostry jak britva, a Lenovo je proste ,,mazly,,
je to skoda, nebo myslite, ze pomuze preinstalovat ovladac grafiky?
zkousel jsem to i samostatne zapojeny, ta ostrost tam proste neni, asi je to o zvyku
Naposledy upravil MISKOBOSS; 06.03.2008 v 09:38.
nechapu jak muze byt LCD neostre, vzdyt z principu to ani nejde, jedine, ze by jsi to mel pripojene pres analog a automatika to spatne nastavila. Predpokladam ze tam mas urcite nativni rozliseni 1920 x 1200. Mohla by to delat nejaka zapla funkce ve WIN treba Cleartype jestli jej mas zapnute.
skoda ze nejses z Brna, pozval bych te se na to mrknout
cleartype jsem zkousel vypnout, bez efektu
jinej kabel DVI, LCD pusteno samostatne, na GK zmena konektoru, ovladace od monitoru jsem dal ze stranek Lenovo, na CD jsou ty stejny
proste vsechno mozny jsem vyzkousel, jeste teda reinstal ovladacu grafiky, stejne mam 8.2 tak aspon nahodim novy
ja nechci nikoho odrazovat, ten panel je fakt dobrej, hlavne bych chtel vyzvednout manipulaci s panelem, ten kloub je nastavenej akorat, krasne se s monitorem pohybuje do stran, velmi prijemny kdyz si nastavujete umisteni na stole
ostrost: chapej ja porovnavam dva LCD co me stoji na stole vedle sebe
to vidis proste hned
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)